Moms
Välj typ av kund:

(exkl. moms)

(inkl. moms)

NULL
Fri frakt över 2000 Kr (Visa villkor)
 
Produktblad


NULL
Fri frakt över 2000 Kr (Visa villkor)
 
 
 
Fraktvillkor
Vi levererar den här varan utan kostnad om det totala ordervärdet överstiger 2000 kr. Vid ordrar under 2000 kr debiteras en fraktkostnad på 200 kr. Du kan också välja att hämta din beställning på vårt lager.
 
Frågor & svar
Kan man sätta en låsögla på en villagrind?
GL09-002
Låsögla Modell 2
Tillbehör & reservdelar
Svar från kundtjänst
Hej Tommy,
Tack för ditt inlägg i vårt forum. Man kan absolut sätta en låsögla på våra villagrindar. Vi har ingen specifik som är just för villagrindar men med lite finess kan denna fungera: https://www.stangselbutiken.se/sv/grindar/farmargrindar-tillbehoer-haenglasoegla-farmargrind.php

Ha en bra dag!

Mvh
Sofia
Hej! Har ni en lösning för att montera ett staket med grin som ska kunna öppnas för brandbil, helst i sektioner som kan skjutas ihop.
AW.10.72/P 2500x1200mm
AW10:72/P1200
Smidesstaket Classic
Svar från kundtjänst
Hej Martin,
Tack för ditt inlägg i vårt forum. Kanske en vikgrind hade varit ett alternativ för dig?
Använd gärna vårt offertformulär så hjälper våra kunniga säljare/ projektledare dig att hitta bästa lösningen.

Ha en bra dag!

Mvh
Sofia
Hej! Jag har en bullerutsatt uteplats ca 100 m från en väg med hastighet 80 km/h. Vid uteplatsen är det ca 50 dB. Jag skulle vilja sätta upp ett lokalt plank med trä och enstaka glasrutor som jag sett exempel på hos er. Det var specialbyggd. Kan i göra det för endast ca 8 m? Jag undrar också hur Jag ska kunna få hjälp  med lämplig placering och bedömning om åtgärden hjälper?  Mvh Sofia
Svar från kundtjänst
Hej Sofia,
Tack för ditt inlägg i vårt forum. Inget är jobb är för litet eller för stort. Vi hjälper dig med den bästa lösningen på ditt projekt. Vänligen använd vårt offertformulär som du hittar här: https://www.stangselbutiken.se/sv/offert/offert.php så kommer en av våra säljare/projektledare att hjälpa dig.

Ha en bra dag!

Mvh
Sofia
Hej, jag skulle vilja ha dubbelgrindar av den här typen men öppningen är ca 1,90 bred. Vad finns det för alternativ då. Jag skulle gärna vilja ha en offert med grind och arbetet att sätta upp den om ni har möjlighet att göra det nu innan vintern. Huset ligger i Täby. Mvh Caroline
AWG1016-05
Grind dubbel AW10.16 - 1000x3000mm
Smidesgrindar
Svar från kundtjänst
Hej Caroline,
tack för din förfrågan!

Smidesgrindar är beställningsvara och går att få i önskat mått. Du behöver göra en offertförfrågan via denna länk här så återkommer en säljare till dig med offert på önskat mått inklusive montage. Fyll i så mycket information som möjligt.

Med vänliga hälsningar,
Moa
Hej, vad är dimensioner av Marksprint - smidesgrind?
MS03-002
Marksprintar
Svar från kundtjänst
Hej,
Totallängden: 60 cm
Handtaget: 9 cm
Infästningsplattan:
Höjd 38 cm
Bredd: 4 cm

Mvh
Sofia
Svar från kundtjänst
Hej,
Tack för ditt svar. Vet du dimensioner av alla delar? T.ex infästnings platta, totalt längd........
Tack så mycket.
Charlie
Svar från kundtjänst
Hej,
Tack för ditt inlägg i vårt forum. ø på själva marksprinten är 16 mm.

Ha en bra dag!

Mvh
Sofia
Hej vi har flera såna lås på arbetet, frågan är bara vart får man tag på nya fjädrar till låset när dom börjar tappa styrka eller gått av?
Barnsäkra lås
GL06-001
Svar från kundtjänst
Hej Tony,
Tack för ditt inlägg i vårt forum.
Tyvärr har vi inga reservdelar till fjädersprintlåset. Då låset har ett bra pris från början är det i detta fallet mer kostsamt att tillverka reservdelar än ett komplett lås.

Ha en bra dag!

Mvh
Sofia
Hej! Vi kikar på detta bullerplank men förstår inte måtten. Är det 170 cm eller 170 mm? Är priset för bara en stock, eller är det 1700 mm men felskrivet?
Moduler
OB 170x200x2960mm
dt001-1-OB
Svar från kundtjänst

Hej Malin,
Tack för ditt inlägg i vårt forum. Alla timmerstockar är 170 mm höga. Tar du det måttet som du skriver är det priset för 1 st stock. Väljer du 340x200x2960 så är det priset för 2 st stockar osv. Du kan välja de olika måtten i rullistan till höger.Ha en bra dag!

Mvh
Sofia

Hur många kan kopplas till att kunna öppna bommen.
BOM04-002S
RBLO-X
Vägbom Rapid 2000mm
Svar från kundtjänst
Hej Monica,
Tack för ditt inlägg i vårt forum. Hur många som kan öppna grinden beror på vilken öppningsmodul ni väljer att lägga till. Vill ni tex ha fjärrkontroller är det upp till 60 st användare. Med GSM-modul är det obegränsat med användare.

Ha en bra dag!

Mvh
Sofia
Hej, vi har satt upp grindar i trä, för bilen, och letar bra automatisk grindöppnare med fjärrkontroll. Vi har kraftiga runda trästolpar i dalastuk. El finns på plats. Utför ni montering! /B
Easy
MOT05
Svar från kundtjänst
Hej Björn,
Tack för ditt inlägg i vårt forum. Vi kan självklart hjälpa dig att hitta en bra lösning för din grind. För pris med montage måste jag be dig använda vårt offertformulär. Du hittar det här.

Ha en bra dag!

Mvh
Sofia
Jag ska ersätta ett gammalt stängsel och vill använda de gamla groparna med nya gjutningar för stolparna. Avståndet är ca 3,20 m. Ni rekommenderar ca 3 m. behöver vi förstärka på något vis och i så fall hur?
Svar från kundtjänst
Hej Karin,
Tack för ditt inlägg i vårt forum. 3,20 m är inga konstigheter att montera stängselstolparna på. Då det handlar om några cm behöver du inte göra någon förstärkning eller så.

Ha en bra dag!

Mvh
Sofia
jag har beställt ett paket med Eurofence staket med trästolpar. Måste dessa stolpar förankras med gjutning eller räcker det att man slår ner dem i marken?
Kompletta paket
TGP1000-25m
Trädgårdsstaket 25m-1000mm
Svar från kundtjänst
Hej Ann-Britt,
tack för ditt inlägg i vårt forum. Eurofence kommer med träpålar som man slår ner i marken. Jag bifogar montageanvisning för Eurofence så ser du hur man gör.

Ha en bra dag!

Mvh
Sofia
Kan jag hämta mina varor i någon butik i Landskrona?
Om inte får jag ett SMS när varan är på väg?
Svar från kundtjänst
Hej Ann-Britt,
Tack för ditt inlägg i vårt forum. Tyvärr har vi inga butiker och vårt lager ligger i Haninge utanför Stockholm.
När varorna lämnar vårt lager så blir du aviserad via mail och när varorna sen har anlänt till frakbolagets terminal kommer dom kontakta dig för utkörning.

Ha en bra dag!

Mvh
Sofia
Hej skulle vilja få hjälp att komma i kontakt med någon som har support för styrkort 760m
MOT08-002
Zippo
Svar från kundtjänst
Hej Samuel,
Tack för ditt inlägg i vårt forum. Vi kan hjälpa dig med styrkort 760M. Ring vår växel på 08-500 11 530 och välj knappval 3 för automatikfrågor alternativt maila oss på info@skandinaviska.nu.

Ha en bra dag!

Mvh
Sofia
Hej! I vår förening har vi staket och enkelgrindar där vi har sopskåpen innanför grindarna. Sophämtning försvåras då det inte går att ställa upp grindarna. Finns det möjlighet att köpa till någon typ av dörrstopp till grindarna?
AW10.72 EVG-1200x1000mm
AWG1072-02
Smidesgrindar
Svar från kundtjänst
Hej Anna,
Tack för ditt inlägg i vårt forum. Det låter som att en marksprint hade underlättat för er. Du hittar alla våra marksprintar här.

Ha en bra dag!

Mvh
Sofia
Kan man få raka krokar på kravallstaket plattfot? Leveranstid?
1-10 st
42950
Kravallstaket
Kravallstaket - Plattfot och Reflex
Svar från kundtjänst
Hej Christina,
Tack för ditt inlägg i vårt forum.
Tyvärr går det inte att få våra kravallstaket i annat utförande än det du ser på hemsidan. Krokarna är böjda för att enkelt kunna hakas i i nästa staket.

Kravallstaketen har vi i lager. Leveranstiden från vårt lager är vanligtvis omkring 5 arbetsdagar. Därefter tillkommer fraktbolagets leveranstid, vanligtvis 3-4 vardagar.
Det går också bra att hämta själv på vårt lager om man vill.

Ha en bra dag!

Mvh
Sofia
Hej! Är i behov av ett skyddsnät som är ungefär 3,5 meter på höjden och ca 65 meter brett totalt, att sätta upp på en kortsida vid en fotbollsplan. Kan endast välja antal kvm på er sajt vilket är 21-100 - Ett ganska stort spann. Vill mest få fram en prisuppgift på ett nät som täcker hela sträckan på 65 meter och som sagt är ungefär 3,5 m högt.
3/S
Bollfångarnät
NÄT11-206
Skyddsnät 3500mm-20/20/2
Svar från kundtjänst

Hej Niclas,
Tack för ditt inlägg i vårt forum. I rullistan Höjd väljer du 3500 och rutan för st väljer du 65 då får du fram priset som beräknas utifrån kvadratmeter.

Bara att återkomma om du har fler frågor.

Ha en bra dag!

Mvh
Sofia

hejsan. vi ska ha ett plank på en förskola som är 1,5 m högt från mark, och regeln skall vändas in mot förskolans tomt, Är ert staket klättringsbart?
Platsbyggda
RB003
Svar från kundtjänst
Hej Sofia,
Tack för ditt inlägg i vårt forum. Vårt bullerskydd RB003 Rydefors är ett reflekterande bullerplank som har en kärna av stenull och en fasad av lockpanel i klassisk plank-modell.
I standardutförande är bullerplanket klätterbart men det går att beställa med liggande reglar som är snedkapade så det ej går att klättra.

Ha en bra dag!

Mvh
Sofia
Vilket stängsel passar getter?
Svar från kundtjänst
Hej Benita,
Tack för din fråga.

Vi rekommenderar viltstängsel / trädgårdshägn för getter och en höjd på minst 125 cm.
https://www.stangselbutiken.se/sv/kompletta-paket-Naet/traedgardshaegn-100m-viltstaengselpaket-125-cm-100-m.php

Är du intresserad av elstängsel för dina getter så är vi även återförsäljare till Gallagher, vi har inte elstängsel för getter i vårt sortiment eller upplagt på vår hemsida men vi kan ta fram en offert om det skulle vara intressant.

Tveka inte att höra av dig om du har några fler frågor.

Med vänliga hälsningar,
Moa
Jag har Er grind med låskista Locinox men saknar degröna handtagen
A2259P-DE
Profilgrind EVG1000x1000 MG
Profilgrindar
Svar från kundtjänst
Hej Kent,
Tack för ditt inlägg i vårt forum. Tyvärr har vi inga gröna handtag i vårt sortiment. Vårt standard handtag till villagrindar hittar du här.
Hela vårt sortiment på grindlås och tillbehör hittar du här.

Ha en bra dag!

Mvh
Sofia
Hej! Vilket lås rekommenderar ni till en förskolegrind? På förskolan finns barn mellan 1-6 år. Letar efter ett lås som varken de små eller lite äldre barnen kan öppna.
Barnsäkra lås
GL06-002
Svar från kundtjänst
Hej,
Tack för ditt inlägg i vårt forum. Det vanligaste är vårt överfallslås. Lyftet är också ett populärt förskolelås.

Ha en bra dag!

Mvh
Sofia
Det finns färdiga stängselpaket på 25m, 50m, 75m och 100m
i färgerna svart, mörkgrönt, olivgrönt och varmförzinkat.

Hur gör jag om jag t ex behöver 35m stängsel?
Svar från kundtjänst
Du köper då 25m stängselpaket i önskad färg och lägger sedan till artiklar löst.

Under artikeln står Innehåll i paketet
T ex mörkgrönt 25m paket i 1000mm höjd
  • Stängselnät 25 meter: 1000x50x3,0 mm
  • Stolpe, mellan 7 st: 1400/40x40/1,5 mm
  • Stolpe, ände 2 st: 1400/40x40/1,5 mm
  • Sträva/Stag 2 st + hylsor 2 st: Ø44/2000mm
  • Stag/Spänntråd 52 m: 4mm
  • Stolplock, nätlinjaler, sträckskruv, popnit och klammer
Här för 25m ser du att det ingår 2 ändar och stag till dessa men inga hörn, dock så används samma stolpe (kombistolpe) till både ändar och hörn så du kan använda dessa till hörn om du inte har några ändar men du behöver då köpa till ett stag eftersom det är 2st strävor/stag till varje hörna och 1st stäva/stag till varje ände.

Sen lägger du till artiklar beroende på hur många mellanstolpar, ändar och hörn som behövs. Toleransen mellan stolparna är 3000 mm CC +- 10%, det vill säga 2700 - 3300 mm så för 25m har vi totalt 9st stolpar som är räknat på 2700mm mellan stolparna.

Nät per löpmeter extra:
https://www.stangselbutiken.se/sv/staengselnaet/staengselnaet-per-loepmeter.php

Komplett mellanstolpe:
https://www.stangselbutiken.se/sv/staengselstolpar-Stolpar/mellanstolpe-komplett-mg.php

Komplett hörnstolpe:
https://www.stangselbutiken.se/sv/staengselstolpar-Stolpar/hoernstolpe-komplett-mg.php

Komplett ändstolpe:
https://www.stangselbutiken.se/sv/staengselstolpar-Stolpar/aendstolpe-komplett-mg.php

Tveka inte att kontakta oss om du har fler frågor eller om du vill ha hjälp med att lägga beställningen.
Vi har problem med vildsvin och undrar vad ni har för stängsel mot detta?
Svar från kundtjänst
Vi har flera alternativ för stängsel och skydd om du har besvär med vildsvin, oftast räcker det med vilket områdesskydd som helst (villastängsel, staket mm) då vildsvin inte är viga djur, de hoppar inte så gärna och gör de det så ska hindret vara lågt för att de ska kunna ta sig över. Det räcker oftast med ett 90 cm högt stängsel.

Men oftast är det större områden som behöver skyddas och då rekommenderar vi:

Viltstängsel - Viltskydd. Passar ankor, gäss, får, getter, vildsvin, nötkreatur, hundar och förstås många andra djur.
https://www.stangselbutiken.se/sv/kompletta-paket-Naet/traedgardshaegn-100m.php

Komplett elstängsel för vildsvin:
https://www.stangselbutiken.se/sv/elstaengsel-kompletta/staengselpaket-foer-vildsvin.php


Hej!
Vi beställde villastängsel från er och har börjat montera. Vi har dock problem att få in stagrören i staghylsorna, de har exakt samma diameter och går inte in i varandra. Har vi fått fel dimensioner på någon av artiklarna? Eller hur är det tänkt att stagrören ska in i Staghylsan? Några tips?
Tack!
Mvh
Anna
Svar från kundtjänst
Hej Anna,
Tack för ditt inlägg i vårt forum. Det ska inte vara några problem att montera stagröret i hylsan. Det låter som att det kan ha blivit tokigt i din leverans. Skicka oss gärna bilder på hur det ser ut till lager@skandinaviska.nu så hjälper vi dig vidare.

Ha en bra dag!

Mvh
Sofia
Hej! Jag önskar ett besök med rådgivning. Behöver staket med grind c:a 150 m. Röjning av buskage behövs och borttagning av gammalt nät
Nät
ST20-001
Vridknutsnät HJL-100-15-15
stolpar & tillbehör
Svar från kundtjänst
Hej Barbro,
Tack för ditt inlägg i vårt forum. För priser inkl. montage måste jag be dig att använda vårt offertformulär. Din förfrågan hamnar då på vår säljavdelning som hjälper dig med den bästa lösningen för just din tomt.

Ha en bra dag!

Mvh
Sofia
Hej

Går det att på något snyggt sätt kombinera ett stängsel, på långsidorna och baksidan, av huset med ett elegant smidesstaket på framsidan på ett smakfullt sätt?

Svar från kundtjänst
Hej,
Båda lösningarna fungerar bra, men det är såklart smidigare att bara gjuta en stolpe.

Mvh
Sofia
Svar från kundtjänst
Tackar, är det en stolpe för smidesgrinden och en stolpe för stängslet som står precis brevid varandra eller fäster stängslet in i smidesgrindens stolpe?
Svar från kundtjänst

Hej,
Bifogar en bild där du ser smidesgrindar och stängsel. 

Svar från kundtjänst
Tackar, har ni några bilder på en sådan lösning?
Svar från kundtjänst
Hej Rikard,
Tack för ditt inlägg i vårt forum.
Det är inga konstigheter att kombinera smidesstaket och stängsel. Det är en vanlig lösning till tex villatomter.

Ha en bra dag!

Mvh
Sofia
Hej jag är inne på att köpa ett viltstängselpaket 100cm-100m men jag vill ha 50m till med tillbehör hur går jag tillväga för att beställa det
Kompletta paket
STP10-001
Viltstängselpaket 100 cm - 100 m
Svar från kundtjänst
Hej Stefan,
Tack för ditt inlägg i vårt forum. Vad roligt att du är intresserad av vårt viltstängsel.
Alla delar går även att köpa löst. Du hittar det under menyn på vänsterkanten "Nät, stolpar & tillbehör"

Ha en bra dag!

Mvh
Sofia
Hej söker denna modell fast med längden 400 mm. jag har grindstolpar med tjocklek på 330 mm har ni det?
GJ01-001
Gångjärn
Gångjärn galv M16x200 rmb
Svar från kundtjänst
Hej,
Tyvärr har vi inte måtten du önskar i vårt sortiment. Kanske ett par utanpåliggande gångjärn eller denna modell passar dina grindar?

Ha en bra dag!

Mvh
Sofia
Kan jag montera glasräcke själv eller behövs det proffshjälp?
Svar från kundtjänst
Du kan montera vårt glasräcke själv, vänligen se bifogad montageanvisning.

Vill du ha hjälp med montage så gör du lättast en offertförfrågan här så återkommer en säljare till dig med offert.
Vad kostar ett glasräcke med allt som man behöver?
Svar från kundtjänst
Under artikeln har vi ett cirka pris, för andra mått baseras ert pris dels på hur långt räcket är och dels på om du ska montera det där det finns fallhöjd eller ej (det påverkar vilken typ av glas vi använder).
Priset gäller för ett standard räcke på 1000mm mellan stolpar, sen kan du göra tillval som påverkar priset.

Det lättaste är att du gör en kostnadsfri offert hos oss. Kontakta oss här så hjälper vi dig ta fram ett pris på det räcke du vill ha. Skicka gärna med bilder eller en skiss på hur du vill ha det.

Vill du ha hjälp att bestämma dig för hur du vill ha det? Tveka inte att höra av dig till oss, vi hjälper dig gärna. Kontakta oss via mail eller telefon så hjälper vi dig.
Kan vi se glasräcket i verkligheten innan vi beställer?

Altanglas, balkongglas, poolstaket, poolglas.
Svar från kundtjänst
Javisst, ni kan komma till vårt showroom i Haninge (kilowattvägen 12) så kan vi visa upp våra olika glasräcken på plats och bjuda på en kopp kaffe. Kontakta oss gärna innan för att boka en tid så vi säkerställer att rätt kompetens finns på plats vid frågor.
Hej ett komplett paket 1,25m högt nät med stolpar vad blir kostnaden för frakten till Katrineholm (forsa) mvh Magnus Arnell Forsa strand 1
Kompletta paket
STP10-002
Viltstängselpaket 125 cm -100 m
Svar från kundtjänst

Hej Magnus,
Tack för ditt inlägg i vårt forum. Tyvärr kan vi inte ge prisuppgifter här i forumet.
Du kan antingen välja att lägga stängslet som en order. Du ser fraktvillkoret här nedan: 


Eller så kan du maila oss på info@skandinaviska.nu så återkommer vi till dig.

Ha en bra dag!

Mvh
Sofia

Hej! Vi behöver en grindstolpar till våran grind (slaggrind DGT Ig11-022. Då den gamla är kraschad .kan vi få köpa enbart en stolpe ? /Göran
IG11-022
Slaggrind DGT 2000x4000 OG
Slaggrindar
Svar från kundtjänst
Hej Göran,
Tack för ditt inlägg i vårt forum. Det går jätte bra att bara köpa stolpar. Du hittar grindstolparna här: https://www.stangselbutiken.se/sv/products/grindstolpar-tillbehoer.php

Ha en bra dag!

Mvh
Sofia
Hej! Vi behöver en grindstolpar till våran grind (slaggrind DGT Ig11-022. Då den gamla är kraschad .kan vi få köpa enbart en stolpe ? /Göran
IG11-022
Slaggrind DGT 2000x4000 OG
Slaggrindar
Svar från kundtjänst
Hej Göran,
Tack för ditt inlägg i vårt forum. Det går jätte bra att bara köpa stolpar. Du hittar grindstolparna här: https://www.stangselbutiken.se/sv/products/grindstolpar-tillbehoer.php

Ha en bra dag!

Mvh
Sofia
Glasskivor 150x90 cm 22 st att fästa mellan trästolpar 70/70
GR08
Klassiskt glasräcke
Svar från kundtjänst
Hej Guy,
Tack för ditt inlägg i vårt forum! För prisuppgifter vänligen använd vårt offertformulär som du hittar här.

Ha en bra dag!

Mvh
Sofia
Hej jag behöver komplettera med stängsel det skall vara en meter högt och 17 meter långt . Stängslet skall monteras på rak gräsmatta . Jag undrar vad det kostar med material och arbetskostnad. Mvh Charlotte Hulin
0
BSP04-002
Kompletta paket
MG 1000x40x3
STP100
Svar från kundtjänst
Hej Charlotte,
Tack för ditt inlägg i vårt forum. För prisuppgifter inkl. montage vänligen använd vårt offertformulär som du hittar här.

Ha en bra dag!

Mvh
Sofia
Hur lång är delen man köper?
Handledaravslut Svart
KR02-107
Räcken
Svar från kundtjänst
Hej Ulf,
Tack för ditt inlägg i vårt forum. Den fasade delen är 48x15 mm och den inre delen som sitter i handledaren är 41,5x70 mm.

Ha en bra dag!

Mvh
Sofia
När finns trädgårsdhäng 150cm-100m åter i lager
Kompletta paket
STP10-003
Viltstängselpaket 150 cm -100 m
Svar från kundtjänst
Hej Mikael,
Tack för ditt inlägg i vårt forum. Vi har tyvärr inget förväntat leverans datum på när 2,40 pålarna förväntas komma in i lager igen. Eftersom du skriver att det är bråttom kanske det fungerar att du beställer 2,50 pålarna och nätet löst. Antingen kapar du pålarna eller slår ner dom lite längre..

Bara att återkomma om du har några frågor.

Mvh
Sofia
Hi there, what is the cost for about 15x panels of this Spalje? Thanks.
Platsbyggda spaljéer
spalje003
Svar från kundtjänst
Hi Mianda,
Thanks for your post in our forum. For price information please use our form.

Have a good day!

Best Regards
Sofia
Hej! hur skaffar jag ett inlogg hos er ifall jag vill handla?
Svar från kundtjänst
Hej Emil,
Tack för ditt inlägg i vårt forum. Det krävs inget konto för att handla utan du lägger önskade varor i varukorgen, väljer betalsätt och fyller i dina uppgifter i kassan, klart.
Bara att återkomma om det är något mer vi kan hjälpa dig med!

Ha en bra dag!

Mvh
Sofia
Hej, söker pålitlig motorstyrning till smidesgrind som en verkstad tillverkar till oss. Jag undrar om ni även har ett kitt för fjärröppning via mobiltelefonen.
Easy
MOT05
Svar från kundtjänst
Hej Fredrik,
Tack för ditt inlägg i vårt forum. Vad är det för slags grind som tillverkas till dig? Skjutgrind, slaggrind eller någon annan typ, samt vad är det för mått? Maila oss gärna bilder på din grind och grindstolpar samt typ och mått till info@skandinaviska.nu så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen.

Ha en bra dag!

Mvh
Sofia
Hej! Vilket material är era svarta hakgångjärn gjorda av och varför står det inte i produktspecifikationen? Produktnummer GJ 06-002
GJ06-002
Gångjärn
Svart hakgångjärn 500mm
Svar från kundtjänst
Hej Petra,
Eftersom dom är lackade får dom ett rostskydd. Men produkten är inte tillverkad i rostfritt stål.

Ha en bra dag!

Mvh
Sofia
Svar från kundtjänst
Hej Sofia!


Betyder det att de inte är rostfria?
Hälsningar Petra

Svar från kundtjänst
Hej Petra,
Tack för ditt inlägg i vårt forum. Hakgångjärnen tillverkas av stål. Vad bra att du uppmärksammade den saknade produktinfon, så vi kan rätta till det.

Ha en bra dag!

Mvh
Sofia
Hej! Vilken mutter(?) behöver man för att montera RE01-004?
RE01-004
Reservdelar & tillbehör
Svar från kundtjänst
Hej Sandra,
Tack för din fråga i vårt forum. Själva knoppen är gängad och är bara att skruva på plats. Är det muttern på fjädern så är den i storlek M10.

Bara att återkomma om du har fler frågor.

Ha en bra dag!

Mvh
Sofia
Hej, hur hög stolpe bör jag välja för ett 1,80m högt staket? Tänker köpa det gles monterade Kastanjestaketet och behöver 2 stolpar till det. Tack för hjälpen!
Miljöstolpe kastanj Ø8-10/300 cm
TRÄ13-304
Trästaket
Svar från kundtjänst
Hej Cecilia,
Tack för ditt inlägg i vårt forum. För 1,80 högt kastanjestaket rekommenderar vi stolpar som är minst 2,50 m höga.

Ha en bra dag

Mvh
Sofia
Hej! Hur ser era gångjärn ut till dgt grinden?
IG11-001
Slaggrind DGT 2000x10000 VFZ
Slaggrindar
Svar från kundtjänst
Hej Tomas,
Tack för ditt inlägg i vårt forum. Till våra industrigrindar använder vi galvaniserade gångjärn i storlek M20 x 250 mm. Du hittar dom här.

Ha en bra dag!

Mvh
Sofia
Hej, jag letar efter två likadana enkelgrindar, men med olika mått. Det jag söker är en med bredden 1 m och den andra med bredden 1,2-1,3 m. Höjd 1 m på båda. Jag är ute efter en modern design. Något ni kan hjälpa mig med? Mvh, Lisa
AW10.105 EVG-1050x1000mm
AWG10105-01
Smidesgrindar
Svar från kundtjänst
Hej Lisa,
Det går att få våra smidesgrindar i valfri kulör i hela RAL-skalan.

Mvh
Sofia
Svar från kundtjänst
Tack för svar! Innan jag går vidare undrar jag om grindarna går att få i någon slags grå färg?

MVh, Lisa
Svar från kundtjänst
Hej Lisa,
Tack för ditt inlägg i vårt forum. Våra smidesgrindar kan anpassas efter önskade mått. Använd gärna vårt offertformulär så hjälper vi dig med pris för just dina önskemål.

Ha en bra dag!

Mvh
Sofia
skjut grind till Vagnhäradsvägen 5 med motor och montage. pris?
Erb000
Skjutgrindar
Svar från kundtjänst
Hej Bo,
Tack för ditt inlägg i vårt forum. För prisuppgifter inkl. montage ber jag dig använda vårt offertformulär. Din förfrågan hamnar då hos våra säljare/ projektledare som hjälper dig att hitta den bästa lösningen för ditt projekt.

Ha en bra dag!

Mvh
Sofia
Behöver en grind ca: 4,5 m bred x 1 m hög. Öppning höger , lite oplant höger sida med motor med montage, M V H Bo Kellgren,
AW10.26 VSG-1000x3000mm
AWG1026-17
Manuella
Svar från kundtjänst
Hej Bo,
Tack för ditt inlägg i vårt forum. För prisuppgifter inkl. montage ber dig använda vårt offertformulär. Din förfrågan hamnar då hos en av våra säljare/ projektledare som hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just dig.

Ha en bra dag!

Mvh
Sofia
Hej, undrar om det inte finns 80 långa spjälor, det har jag förut. 100cm blir för högt.
Spjäla imp.1000x22x95/s - 165st
Spjälor
TRÄ04-002
stolpar & reglar
Svar från kundtjänst
Hej Gösta,
Tack för ditt inlägg i vårt forum. Det är tyvärr inget vi har vi sortiment men använd gärna vårt offertformulär så hjälper vi dig gärna att få fram ett pris på 80 cm långa spjälor.

Ha en bra dag.

Mvh
Sofia
Har ni någon hundgård som endast är 500 mm hög så man ev kan ta med sig i husbilen
Fido Light
HG01-011
Hundgårdar
Svar från kundtjänst
Hej,
Tack för ditt inlägg i vårt forum. Tyvärr har vi ingen hundgård i det måttet. Kanske ett klassiskt kompostgaller skulle passa dina behov?

Ha en bra dag!

MVH
Sofia
Hej, funderar på en sån här Enkelgrind AW10.TT (EVG 1750x1000mm) om man vill ha blipp samt att man ska kunna ringa på och vi kan öppna med telefonen? går det att ordna?
AW10.TT EVG-1750x1000mm
AWG10TT-04
Smidesgrindar
Svar från kundtjänst
Hej Nils,
Tack för ditt inlägg i vårt forum. Det går jätte bra att koppla en porttelefon till grinden. Använd gärna vårt offertformulär så hjälper vi dig med den bästa lösningen för just dig.

Ha en bra dag!

Mvh
Sofia
Ställ din egen fråga

Montagehjälp

 
Vi kan hjälpa dig att montera! Bland våra kunder återfinns allt ifrån privatpersoner och bostadsrättsföreningar till kommuner och byggföretag. Hos oss är alla välkomna och inget jobb är för stort eller för litet. Läs mer och begär en kostnadsfri offert idag.
 
 
 
Vi är en rikstäckande leverantör av områdesskydd, med kompetent och effektiv montagehjälp.
 
Skandinaviska Områdesskydd är ISO-certifierade enligt ISO9001 (kvalitet), ISO14001 (miljö) samt ISO45001 (arbetsmiljö).
 
 
Öppettider
Vardagar 07.00-16.00
Lunch 11.30-12.30
Avvikande öppettider 2022
 
Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden!