Skandinaviska Områdesskydd använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Moms
2017-01-24

Nya Stängselbutiken är äntligen här!

Vid årsskiftet kunde vi äntligen släppa den nya ebutiken som vi arbetat med under stora delar av året. Nya Stängselbutiken är tydligare, snyggare och dessutom responsiv.

Tydligheten först i nya Stängselbutiken

I arbetet med nya Stängselbutiken har fokus legat på tydligheten, både i navigationen och innehållet. Det ska vara lätt att hitta de produkter som man söker, och det ska finnas bra information att tillgå. Det här är ett jättearbete som är långt ifrån klart, och vi kommer att fortsätta att arbeta med användarvänligheten under våren. Vi bygger ut informationen med fler produktblad, fler bilder och mer specifikationer. Vi gör det också lättare för dig som kund att hitta det du letar efter – och liknande produkter och tillbehör.

Responsiv – men vad betyder det?

Nya stängselbutiken är responsiv, men vad betyder egentligen det? Kort sagt kan man säga att sidan är speciellt anpassad för att passa mobiler och surfplattor lika bra som vanliga datorer. Sidan anpassar sig efter vilken typ av enhet som används, och du kan utan problem surfa stängsel även från sängen! Härligt, eller hur?

Fler produkter

I nya Stängselbutiken finns gott om plats för nya spännande produkter, och de kommande månaderna kommer butiken att fyllas på med en massa nytt. Håll utkik och besök oss i Stängselbutiken redan idag 🙂

 

Montagehjälp

 
Vi kan hjälpa dig att montera! Bland våra kunder återfinns allt ifrån privatpersoner och bostadsrättsföreningar till kommuner och byggföretag. Hos oss är alla välkomna och inget jobb är för stort eller för litet. Läs mer och begär en kostnadsfri offert idag.
 
 
 
Vi är en rikstäckande leverantör av produkter med hög kvalitet erbjuder samtidigt kompetent och effektiv montagehjälp.
 
 
Öpettider
Vardagar 07.00-16.00
Lunch 11.30-12.30
 
Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden!