Skandinaviska Områdesskydd använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Moms
2017-10-19

Skandinaviska Områdesskydd bygger bullerskydd åt Göteborgs Stad

Skandinaviska Områdesskydd har fått uppdraget att bygga 460 meter bullerskydd för Göteborgs Stad. Byggstart är i november 2018, och projektet beräknas vara klart i slutet av december.

Bullerskyddet, som byggs vid Västra Frölunda, blir 460 meter långt och upp mot 2,3 meter högt på vissa sträckor. Planket byggs i trappade sektioner av impregnerat virke och inslag av plexiglas. Syftet är att minska oljudet i det intilliggande bostadsområdet utan att skapa en känsla av instängdhet. Bullerskyddet är ett absorberande plank med en kärna av stenull som effektivt kommer att minska bullret.

Jimmy Ekman ansvarar för projektet på Skandinaviska Områdesskydd.

- Det här kommer att göra stor skillnad för de boende i området vad gäller volymen. Dessutom blir det ett fint inslag i miljön, med glassektionerna som skapar insyn.

Enkla lösningar även för större projekt

Skandinaviska Områdesskydd har många års erfarenhet av bullerskydd och är vana konstruktörer. Bullerskyddet i Göteborg kommer delvis att byggas på plats, och delvis byggas i sektioner på distans för att monteras på plats.

- Vi försöker alltid att hitta den smidigaste lösningen för våra projekt, och det uppskattas av våra kunder såväl som de som rör sig dagligen i området, säger Jimmy. Genom att bygga på distans behöver vi inte hålla området avspärrat lika länge och vi minimerar jobbet för kunden.

Bullerskyddet beräknas vara klart i slutet av december 2017. 

 

Montagehjälp

 
Vi kan hjälpa dig att montera! Bland våra kunder återfinns allt ifrån privatpersoner och bostadsrättsföreningar till kommuner och byggföretag. Hos oss är alla välkomna och inget jobb är för stort eller för litet. Läs mer och begär en kostnadsfri offert idag.
 
 
 
Vi är en rikstäckande leverantör av produkter med hög kvalitet erbjuder samtidigt kompetent och effektiv montagehjälp.
 
 
Öpettider
Vardagar 07.00-16.00
Lunch 11.30-12.30
 
Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden!