Skandinaviska Områdesskydd använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Moms
2016-07-11

Ny norm för områdesskydd på väg

SSEF Sveriges stängselentreprenörer och SSF Stöldskyddsföreningen har inlett ett samarbete för att ta fram en ny norm för fysiskt områdesskydd. Kapitlet kommer att omfatta projektering baserat på risk- och behovsanalys, och SSEF Stängselföreningens Handbok för montage och uppförande av stängsel blir basen för den nya normen.

Skandinaviska Områdesskydds VD Jimmy Ekman sitter i styrelsen för SSEF Stängselföreningen och har varit delaktig i arbetet sedan starten.

– Idag kan även enkla områdesskydd som stängsel och grindar se ut på många olika sätt och det är inte alltid självklart vad kunden kan förvänta sig. Med den här nya normen vill vi se till att alla parter, både köpare och säljare, är överens om vad som gäller så att korrekt perimeterskydd blir projekterat och monterat, säger Jimmy Ekman.

Normen förvaltas av SSEF

Den nya normen för områdesskydd kommer att heta SSF 1087. SSEF Tekniska kommitté förvaltar SSEF Handbok och ederar en ny upplaga varje år av handboken med materialkrav, anvisningar, råd och toleranser för fysiskt områdesskydd. Handboken finns att beställa från SSEF.

 

Montagehjälp

 
Vi kan hjälpa dig att montera! Bland våra kunder återfinns allt ifrån privatpersoner och bostadsrättsföreningar till kommuner och byggföretag. Hos oss är alla välkomna och inget jobb är för stort eller för litet. Läs mer och begär en kostnadsfri offert idag.
 
 
 
Vi är en rikstäckande leverantör av produkter med hög kvalitet erbjuder samtidigt kompetent och effektiv montagehjälp.
 
 
Öpettider
Vardagar 07.00-16.00
Lunch 11.30-12.30
 
Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden!