Skandinaviska Områdesskydd använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Moms
2017-02-10

Skandinaviska Områdesskydd anställer ny säljare

I januari välkomnades Johan Sandgren till Skandinaviska Områdesskydd. Hans ansvarsområde är bostadssektorn, med fokus på villakunderna. Johan kommer närmast från skyltbranschen där han arbetet de senaste tio åren med service, montage och felsökning.Han kommer att driva egna projekt från offert till färdigt montage.

– Jag är väldigt aktiv så att vara ute och träffa kunder passar mig bra, säger Johan. Jag tror att jag kan tillföra mycket med mina tidigare erfarenheter av montering, att jag tänker lite som en montör och är väldigt lösningsinriktad.

Jimmy Ekman, VD på Skandinaviska Områdesskydd, är glad över rekryteringen.

– Johan är en bra kille som kommer att passa bra i vårt team. Han är både social, driftig och engagerad, och har dessutom en stor fördel i att han förstår montörernas arbetssituation och kan se vad som behövs på montageplatsen, säger Jimmy.

Från montage till sälj

Johan beskriver sig själv som en sportig och båtintresserad kille med stor social kompetens och vilja att utvecklas.
– Nu var det dags att gå vidare, och jag ser fram emot nya arbetsuppgifter och att vara en del av Skandinaviska Områdesskydd. Steget från montage till mer sälj känns helt naturligt, säger Johan.

Johan tillträdde sin tjänst den 16 januari och utgår från kontoret i Handen.

 

Montagehjälp

 
Vi kan hjälpa dig att montera! Bland våra kunder återfinns allt ifrån privatpersoner och bostadsrättsföreningar till kommuner och byggföretag. Hos oss är alla välkomna och inget jobb är för stort eller för litet. Läs mer och begär en kostnadsfri offert idag.
 
 
 
Vi är en rikstäckande leverantör av produkter med hög kvalitet erbjuder samtidigt kompetent och effektiv montagehjälp.
 
 
Öpettider
Vardagar 07.00-16.00
Lunch 11.30-12.30
 
Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden!