Skandinaviska Områdesskydd använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Moms
2017-12-07

Skandinaviska Områdesskydd ett Gasellföretag

Skandinaviska Områdesskydd har blivit utnämnt till ett av Sveriges Gasellföretag av tidningen Dagens Industri. Utmärkelsen går till särskilt snabbväxande företag i Sverige och priset, som delats ut sedan år 2000, ska uppmuntra företag som vågar satsa för att växa. 

Skandinaviska Områdesskydd har funnits sedan 2005 och vuxit kraftigt för varje år. De senare åren har inneburit stora investeringar både vad gäller personal och system, och bland kunderna syns alltifrån stora aktörer som Peab och Skanska till myndigheter, föreningar och privatpersoner.

-Att utnämnas till Gasell är en stor ära, säger Jimmy Ekman, VD för Skandinaviska Områdesskydd. Det betyder att vi är ett av de snabbast växande företagen i Sverige, och är en sorts kvitto på det starka och utvecklande arbete alla på företaget utför varje dag. Vi vill ju vara ett tryggt och stabilt företag för både kunder och anställda, och det här visar att vi lyckas bra med det.

Vad är ett Gasellföretag?

Begreppet Gaseller är skapat av den amerikanske forskaren David Birch, som redan på 1980-talet visade att det är de små snabbväxande företagen som skapar flest nya jobb, till skillnad från de största företagen som alltid måste effektivisera och ofta minskar sysselsättningen. Dessutom skiljer sig Gasellerna från de minsta företagen, som jobbar för brödfödan och inte i första hand strävar efter att växa, enligt Birch. Dagens Industri liknar Gasellerna vid näringslivets dynamiska mellanskikt.

Gasellkriterier

Kriterierna för Gasellföretag är hårda: färre än 0,5 procent av alla Sveriges aktiebolag utses varje år till Gasellföretag. För att utses till Gasell måste företaget uppfylla flera kriterier, och det är företagets fyra senaste årsredovisningar som ligger till grund för Gasellundersökningen.

En Gasell har:
– en omsättning som överstiger 10 Mkr
– minst tio anställda
– minst fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret
– ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren
– ett samlat rörelseresultat för de fyra räkenskapsåren som är positivt
– i allt väsentligt vuxit organiskt

 

Montagehjälp

 
Vi kan hjälpa dig att montera! Bland våra kunder återfinns allt ifrån privatpersoner och bostadsrättsföreningar till kommuner och byggföretag. Hos oss är alla välkomna och inget jobb är för stort eller för litet. Läs mer och begär en kostnadsfri offert idag.
 
 
 
Vi är en rikstäckande leverantör av produkter med hög kvalitet erbjuder samtidigt kompetent och effektiv montagehjälp.
 
 
Öpettider
Vardagar 07.00-16.00
Lunch 11.30-12.30
 
Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden!