Skandinaviska Områdesskydd använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Moms
2018-11-13

Skandinaviska Områdesskydd öppnar kontor i Göteborg

Skandinaviska Områdesskydd öppnar nytt försäljningskontor i centrala Göteborg. Kontoret, som ligger i Hisings Kärra, kommer att hantera projekt över hela västkusten.

- Vi har i flera år haft stora antal förfrågningar från den här delen av landet så det är ett naturligt steg. Med ett lokalt kontor kan vi ge våra kunder bättre service och vara tillgängliga för fler konsultationer och större projekteringar, säger Jimmy Ekman, VD för Skandinaviska Områdesskydd.

Huvudkontor i Stockholm

Skandinaviska Områdesskydd monterar stängsel, grindar, bullerplank och andra typer av områdesskydd åt privatpersoner, företag och kommuner i hela Sverige. Huvudkontoret finns i Haninge i Stockholm, tillsammans med centrallager och showroom, och för tre år sedan öppnades ett andra kontor i Norrtälje. Utöver kontoren finns lokala montageteam på flera orter.

På lagret i Haninge hanteras såväl montagematerial som ordrar från den egna e-handeln Stängselbutiken. Materialet skickas till företag och privatpersoner i hela Sverige, och till de egna montageteamens montageplatser. I Göteborg planeras för ett mindre lager, med möjlighet till egen avhämtning för kunder som önskar det.

Jonas Hedberg regionchef i Göteborg

Jonas Hedberg blir regionchef för västra Sverige, och har sedan juni arbetat från Göteborg. Han ser stora fördelar med det nya kontoret.

- Det finns en stor efterfrågan på staket och grindar från privatpersoner här, och vi har väl fungerande rutiner för såväl små som stora jobb som gör att vi snabbt har kommit igång. Dessutom har vi flera större kunder på västkusten som vi nu kommer närmare, säger Jonas.

Kontoret kommer att vara i full drift i oktober 2018 och har adressen Backaplan 7 i Hisings Kärra. De lokala montageteamen i Göteborg utför arbeten i bland annat Uddevalla, Strömstad, Falköping, Jönköping, Borås, Värnamo och Halmstad.

 

Montagehjälp

 
Vi kan hjälpa dig att montera! Bland våra kunder återfinns allt ifrån privatpersoner och bostadsrättsföreningar till kommuner och byggföretag. Hos oss är alla välkomna och inget jobb är för stort eller för litet. Läs mer och begär en kostnadsfri offert idag.
 
 
 
Vi är en rikstäckande leverantör av produkter med hög kvalitet erbjuder samtidigt kompetent och effektiv montagehjälp.
 
 
Öpettider
Vardagar 07.00-16.00
Lunch 11.30-12.30
 
Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden!