Skandinaviska Områdesskydd använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Moms
2018-06-21

Vår stora katalog för områdesskydd är här

Semestern är räddad! Om du har tur hinner du få Skandinaviska Områdesskydds nya produktkatalog lagom till det är dags att krypa upp i hängmattan och sparka av dig skorna. I katalogen hittar du alla våra produkter: allt från stängsel och stolpar till smide, avspärrningsprodukter och staketlarm.

Om du tillhör den lyckliga skara som fått en påringning av oss den senaste månaden så kommer katalogen skickas automatiskt till din angivna adress. Har vi inte hunnit höra av oss ännu men du ändå känner sig sugen på lite stängselbilder, så går det lätt att beställa katalogen. Maila oss med dina adressuppgifter, eller beställ den här så kommer den inom kort till en brevlåda nära dig.

Hela sortimentet i samma katalog

I vår nya katalog finns hela vårt sortiment samlat, för såväl privatkunder som företagskunder och offentlig sektor. Här hittar du våra vanligaste stängselprodukter, men också hela vårt smidessortiment, glasräcken och bullerskydd. Här finns också alla våra industrigrindar, vårt breda automatiksortiment och avspärrningsprodukter för de flesta behov. Kort sagt – allt du någonsin kan behöva inom områdesskydd.

Bli avtalskund med egen inloggning

Som företagskund handlar du alltid smidigast med egen inloggning i vår E-butik, Stängselbutiken. Om du är en återkommande kund kan du dessutom bli avtalskund, med rabatt på hela sortimentet. Prata med någon av våra säljare så hjälper vi dig vidare!

 

Montagehjälp

 
Vi kan hjälpa dig att montera! Bland våra kunder återfinns allt ifrån privatpersoner och bostadsrättsföreningar till kommuner och byggföretag. Hos oss är alla välkomna och inget jobb är för stort eller för litet. Läs mer och begär en kostnadsfri offert idag.
 
 
 
Vi är en rikstäckande leverantör av produkter med hög kvalitet erbjuder samtidigt kompetent och effektiv montagehjälp.
 
 
Öpettider
Vardagar 07.00-16.00
Lunch 11.30-12.30
 
Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden!