Moms
2021-09-01

Skandinaviska Områdesskydd förvärvar larm- och övervakningsföretaget Paradox Security

Skandinaviska Områdesskydd AB ("Skandinaviska Områdesskydd") förvärvar larm- och övervakningsföretaget Paradox Security AB ("Paradox Security"). Skandinaviska Områdesskydd hjälper företag och privatpersoner till en tryggare vardag genom stängsel, staket och grindar, och kan med förvärvet nu erbjuda kunderna säkerhet även innanför perimeterskyddet.

-Vi har länge letat efter en partner som kan den här branschen eftersom vi ser en stor efterfrågan hos våra kunder. Paradox Security har ett brett utbud av godkända produkter för larm- och kameraövervakning och tillsammans med deras expertis blir vi en mer heltäckande leverantör, säger Jimmy Ekman, vd för Skandinaviska Områdesskydd.

Säkerhetslösningar med detektering på flera nivåer

Paradox Security grundades 1998 och erbjuder kunderna inbrottslarm, kameraövervakning, passagesystem, porttelefoni och produkter för brand och utrymning. Med företagets mjukvaror och IP-teknologi kan användaren ta kontroll över sina säkerhetslösningar var som helst i världen.

-Vi ger kunderna säkerhetslösningar med detektering på flera nivåer, till exempel ägarens mark, insidan av byggnaden och ett skalskydd runt ägarens mark. Genom att kombinera flera olika sorter av säkerhetslösningar kan man få ett heltäckande säkerhetssystem där kunden kan känna sig trygg, och här ser vi att vi har samma fokus som Skandinaviska Områdesskydd, säger Aris Balian som varit med och grundat Paradox Security.

Produkter med högst säkerhetsklass i Sverige

Paradox Security tillhandahåller godkända säkerhetsprodukter ända upp till nivåklass 3, vilket är högst i Sverige. Flertalet produkter är certifierade av SBSC (svensk brand och säkerhetscertifiering) som intygar att produkterna lever upp till lagar, standarder och marknadskrav, och att de tillverkas i fabriker som regelbundet kontrolleras och håller en hög kvalitetsnivå.

-Paradox Security har också mycket dedikerad och kompetent personal, och ett gott rykte vad gäller kvalitet och leverans. Man sätter kunden först på ett sätt som är viktigt för oss. Tillsammans med Paradox Security ser jag att vi kommer att kunna hjälpa våra kunder med allt ifrån en korrekt utförd behovsanalys eller en projektering på plats, till ett dokumenterat lösningsförslag med funktionsgaranti, säger Jimmy Ekman.

Paradox Security har 7 anställda och har sitt huvudkontor i Skärholmen/Stockholm.

 

Montagehjälp

 
Vi kan hjälpa dig att montera! Bland våra kunder återfinns allt ifrån privatpersoner och bostadsrättsföreningar till kommuner och byggföretag. Hos oss är alla välkomna och inget jobb är för stort eller för litet. Läs mer och begär en kostnadsfri offert idag.
 
 
 
Vi är en rikstäckande leverantör av produkter med hög kvalitet erbjuder samtidigt kompetent och effektiv montagehjälp.
 
 
Öppettider
Vardagar 07.00-16.00
Lunch 11.30-12.30
Avvikande öppettider 2022
 
Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden!