Skandinaviska Områdesskydd använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Moms
2018-07-20

Vill du bli vår nya kollega?

Skandinaviska Områdesskydd är ett av Sveriges större företag inom områdesskydd, och nu söker vi en ny kollega till vårt team med säljare, samt en montör av områdesskydd till vårt serviceteam. Här finns flera glada arbetskompisar, ett högt tak och mycket frihet och personligt ansvar.

Skandinaviska Områdesskydd sysselsätter omkring 45 personer på heltid, varav 14 arbetar på kontoret och lagret i Haninge. Vi växer snabbt och kan förutom en glad och härlig stämning erbjuda dig ett utmanande arbete i ett modernt och framåt företag där du kan vara med och göra skillnad. 

Här nedan hittar du annonserna i sin helhet. Läs mer om oss som företag på www.stangselbutiken.se och välkommen med din ansökan!

Innesäljare:
https://www.arbetsformedlingen.se/For-arbetssokande/Hitta-jobb/Platsbanken/annonser/22707791

Montör:
https://www.arbetsformedlingen.se/For-arbetssokande/Hitta-jobb/Platsbanken/annonser/22707788

 

Montagehjälp

 
Vi kan hjälpa dig att montera! Bland våra kunder återfinns allt ifrån privatpersoner och bostadsrättsföreningar till kommuner och byggföretag. Hos oss är alla välkomna och inget jobb är för stort eller för litet. Läs mer och begär en kostnadsfri offert idag.
 
 
 
Vi är en rikstäckande leverantör av produkter med hög kvalitet erbjuder samtidigt kompetent och effektiv montagehjälp.
 
 
Öpettider
Vardagar 07.00-16.00
Lunch 11.30-12.30
 
Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden!