Moms
Start
2022-10-03

Vi räknar ner till SKYDD - Nordens största mötesplats för säkerhetsbranschen!


Den 25-27 oktober går mässan av stapeln och tillsammans med vårt dotterbolag Paradox Security finns vi där för att prata om perimeterskydd med företagares behov i fokus. I vår monter har vi med oss en fyra meters automatisk vikgrind, en automatisk bom, byggstängsel och förstås larm- och kamerautrustning med riktigt hög kvalitet, för att kunna visa på smarta helhetslösningar som går att anpassa efter både yta och verksamhet.

- Vi pratar gärna om helhetslösningar. Du måste tänka utifrån och in för att skapa en säker vardag, oavsett om din verksamhet innefattar många människor i kontorsmiljö, en hårt trafikerad entré eller en byggarbetsplats med riskfylld verksamhet och dyr utrustning, säger Jimmy som är vd på Skandinaviska Områdesskydd.

Till perimeterskyddet hör förutom inbrottslarm och kameraövervakning också stängsel, grindar och passagesystem. I vår monter har vi med oss en fyra meters automatisk vikgrind, en automatisk bom, byggstängsel och förstås larm- och kamerautrustning med riktigt hög kvalitet, för att kunna visa på smarta helhetslösningar som går att anpassa efter både yta och verksamhet.

- Mässan är en oerhört viktig knytpunkt för att verkligen möta både andra specialister och kunder. Det är i mötena som vi utvärderar vårt sortiment bäst, får nya idéer och tar sikte mot framtiden, säger Jimmy.

 

Montagehjälp

 
Vi kan hjälpa dig att montera! Bland våra kunder återfinns allt ifrån privatpersoner och bostadsrättsföreningar till kommuner och byggföretag. Hos oss är alla välkomna och inget jobb är för stort eller för litet. Läs mer och begär en kostnadsfri offert idag.
 
 
 
Vi är en rikstäckande leverantör av områdesskydd, med kompetent och effektiv montagehjälp.
 
Skandinaviska Områdesskydd är ISO-certifierade enligt ISO9001 (kvalitet), ISO14001 (miljö) samt ISO45001 (arbetsmiljö).
 
 
Öppettider
Vardagar 07.00-16.00
Lunch 11.30-12.30
Avvikande öppettider 2023
 
Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden!