Skandinaviska Områdesskydd använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Moms
2018-10-02

Jobba hos oss - vi söker medarbetare till lagret!

Vi behöver förstärkning på vårt lager! Här jobbar idag ett gäng glada medarbetare, i tätt samarbete med kollegor på det intilliggande kontoret.

Från vårt lager förser vi våra omkring 40 montörer med material för montage av områdesskydd. Vi skickar också ordrar som kommit in från företag och privatpersoner till vår egen e-handel, Stängselbutiken. Vi tar emot material från hela världen och skickar allt ifrån fulla långtradare till små paket.

För att trivas hos oss bör du vara pigg och glad och villig att hugga i där det behövs. Många av arbetsuppgifterna kräver mycket god fysik eftersom de innefattar såväl lossning som lastning av väldigt tungt och skrymmande gods.

Du måste ha datorvana för att effektivt kunna hantera vårt ordersystem med in- och utleveranser samt fraktbokningar. Du behöver också ha goda svenska- samt engelskakunskaper för att lyckas i tjänsten. Om du dessutom talar polska är det meriterande.Du måste ha B-körkort, och gärna truckkort.

Vi är idag i en stor expansionsfas och förväntar oss därför att du har ett ordentligt driv och en vilja att hela tiden arbeta för att förbättra och vidareutveckla vårt lagersystem. Om du är den vi söker kan vi lova dig glada kollegor, mycket frisk luft och tusen möjligheter att skapa en arbetsplats som är precis vad du vill ha.

Sök tjänsten

Sök tjänsten genom att maila din ansökan, där du skriver lite om dig själv och vad du tror att du kan tillföra vår organisation, till jobb@skandinaviska.nu. Välkommen med din ansökan!

 

Montagehjälp

 
Vi kan hjälpa dig att montera! Bland våra kunder återfinns allt ifrån privatpersoner och bostadsrättsföreningar till kommuner och byggföretag. Hos oss är alla välkomna och inget jobb är för stort eller för litet. Läs mer och begär en kostnadsfri offert idag.
 
 
 
Vi är en rikstäckande leverantör av produkter med hög kvalitet erbjuder samtidigt kompetent och effektiv montagehjälp.
 
 
Öpettider
Vardagar 07.00-16.00
Lunch 11.30-12.30
 
Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden!