Skandinaviska Områdesskydd använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Moms
2020-01-15

Högsta kreditbetyget sedan 2015

Skandinaviska Områdesskydd behåller högsta kreditbetyget från Bisnode, AAA-ratingen. 

AAA-ratingen är det mest beprövade kreditvärderingssystemet för kreditvärdering av företag i Norden, och endast ca 3% av alla svenska aktiebolag har det högsta kreditbetyget. Kreditvärderingssystemet är världens äldsta och mest ansedda, och det betygssätter ett företags betalningsförmåga utifrån en mängd beslutsregler.

- Vi är förstås stolta och glada över vårt höga kreditbetyg, säger Jimmy Ekman som är VD för Skandinaviska Områdesskydd. Att driva ett kreditvärdigt företag kräver tid, engagemang och hårt arbete. För oss är ratingen viktig internt på så vis att den är ett kvitto på att vi har ett sunt företag, men det är också ett sätt att visa våra kunder att vi är ett bra och säkert val. 

Henrik Hargéus som är Product Manager för risk och kredit på Bisnode sammanfattar vinsten med en hög rating:
- Det handlar om förtroende, helt enkelt. Att våga leverera en vara eller att våga beställa från leverantör. Kreditratingen underlättar smidiga affärer.

 

Montagehjälp

 
Vi kan hjälpa dig att montera! Bland våra kunder återfinns allt ifrån privatpersoner och bostadsrättsföreningar till kommuner och byggföretag. Hos oss är alla välkomna och inget jobb är för stort eller för litet. Läs mer och begär en kostnadsfri offert idag.
 
 
 
Vi är en rikstäckande leverantör av produkter med hög kvalitet erbjuder samtidigt kompetent och effektiv montagehjälp.
 
 
Öpettider
Vardagar 07.00-16.00
Lunch 11.30-12.30
 
Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden!