Skandinaviska Områdesskydd använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Moms
2020-03-13

Skandinaviska Områdesskydd är fullt fungerande

Vi vill informera alla våra kunder, leverantörer och samarbetspartners att vi, trots den period av osäkerhet som världen och Sverige upplever i och med Coronaviruset, är 100% operativa och fortsätter att planera, leverera och montera staket och grindar.

Självklart har vi gjort anpassningar i vår organisation för att alla ska känna sig trygga och för att vi ska kunna fungera även när omständigheterna förändras. Vår administrativa personal arbetar till stor del från hemmet, vi minimerar kundbesök och är noga med hygieniska förhållningsregler, till exempel. Vi följer myndigheternas rekommendationer och är beredda att göra förändringar om så skulle krävas.

Vi finns alltså fortfarande här för dig – vår kundtjänst har öppet som vanligt och våra leveranser av varor går enligt tidplan. Du når oss via www.stangselbutiken.se eller på 08-500 11 530.

 

Montagehjälp

 
Vi kan hjälpa dig att montera! Bland våra kunder återfinns allt ifrån privatpersoner och bostadsrättsföreningar till kommuner och byggföretag. Hos oss är alla välkomna och inget jobb är för stort eller för litet. Läs mer och begär en kostnadsfri offert idag.
 
 
 
Vi är en rikstäckande leverantör av produkter med hög kvalitet erbjuder samtidigt kompetent och effektiv montagehjälp.
 
 
Öpettider
Vardagar 07.00-16.00
Lunch 11.30-12.30
 
Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden!