Skandinaviska Områdesskydd använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Moms
2020-06-05

Är du den vi söker i Göteborg?

Skandinaviska Områdesskydd hjälper privatpersoner och företag till en tryggare vardag med stängsel, staket och grindar. Nu behöver vi stärka vår Göteborgsenhet, där en säljare/projektledare arbetar idag, med fler drivna och engagerade medarbetare. Vi letar efter en person som vill arbeta som montör, och en person som vill montera och samtidigt projektleda på deltid. Hos oss är det högt i tak och vi strävar efter att alla medarbetare ska ha möjlighet att påverka både sin egen arbetsroll och företagets utveckling.

Ledande montör och projektledare

I den kombinerade tjänsten kommer du till en början att arbeta framför allt som ledande montör, vilket innebär att du ansvarar för att varje montage utförs med rätt material, på rätt sätt och i rätt tid. Du kommunicerar med kunder och projektledare och rapporterar tillbaka från montageplatsen. Bland de produkter som du kommer att arbeta med finns stängsel, stålnätspaneler, smide, grindar och larmade elstängsel. Montörsjobbet är mycket fysiskt krävande eftersom du handskas med tungt och skrymmande material. Samtidigt kräver jobbet känsla för detaljer, och du behöver vara praktiskt lagd för att hitta lösningar när arbetet kräver det.

Under arbetets gång kommer du att få lära dig projektledning, för att själv kunna planera och administrera egna projekt på försäljningsavdelningens begäran. Här handlar det om att köpa in material, planera leveranser och säkerställa att rätt kompetens finns på rätt plats så att vi uppfyller de krav som ställs. Du har tät kontakt med både kunder, leverantörer och montörer. Du har stort eget ansvar och för att lyckas som projektledare behöver du vara strukturerad, noggrann och bra på att planera och följa upp.

Montör 

Som montör arbetar du mestadels utomhus, med material som stängsel, stålnätspaneler, trästaket och grindar för villa och industri. Du tar emot och kontrollerar materialet och transporterar det till montageplatsen, där du ensam eller tillsammans med en kollega monterar materialet. På uppdrag av projektledare och för kunds räkning ansvarar du sedan för att varje montage utförs fackmannamässigt och på ett sätt som vi kan vara stolta över.

Vid vissa projekt kommer du att ha en ledande roll vilket innebär att du tar ett större ansvar för att planera och strukturera jobbet, kommunicera med kunden och rapportera till projektledaren. Vi värdesätter varje anställds förmåga att själv hitta lösningar och driva arbetet framåt.

Är vi rätt för dig?

Om du tycker att tjänsterna låter spännande, och samtidigt letar efter en arbetsgivare där tillväxten är hög och där du kan vara med och göra skillnad så är vi kanske den du söker. Hör av dig till oss i så fall! Läs mer om tjänsterna på http://bit.ly/skandinaviskajobb och skicka din ansökan till jobb@skandinaviska.nu.

 

Montagehjälp

 
Vi kan hjälpa dig att montera! Bland våra kunder återfinns allt ifrån privatpersoner och bostadsrättsföreningar till kommuner och byggföretag. Hos oss är alla välkomna och inget jobb är för stort eller för litet. Läs mer och begär en kostnadsfri offert idag.
 
 
 
Vi är en rikstäckande leverantör av produkter med hög kvalitet erbjuder samtidigt kompetent och effektiv montagehjälp.
 
 
Öpettider
Vardagar 07.00-16.00
Lunch 11.30-12.30
 
Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden!