Moms
2022-03-24

Så påverkas stålpriserna av kriget i Ukraina

Rysslands invasion av Ukraina kommer att påverka stålmarknaden. Vi väntar oss höjda priser på alla stål- och metallprodukter.

Ryssland och Ukraina är två av Europas största stålproducerande länder och stora leverantörer av stål- och metallprodukter. Den dystra utvecklingen i Ukraina innebär att stålpriserna i Europa har rusat sedan kriget har stoppat exporten från både Ukraina och Ryssland.

Även fraktpriserna kommer att öka drastiskt med höjda drivmedelskostnader och nya regler av hur bilar och chaufförer får röra sig över och inom landsgränser i EU. Även många ukrainska chaufförer som kör i Europa nu har återvänt hem och det råder chaufförsbrist i Europa.

I dagsläget är osäkerheten på marknaden stor och vi väntar oss ytterligare höjda priser på alla stål- och metallprodukter.

Detta medför att vi, med kort varsel, kan komma att behöva justera priser på order/offerter.

 

Montagehjälp

 
Vi kan hjälpa dig att montera! Bland våra kunder återfinns allt ifrån privatpersoner och bostadsrättsföreningar till kommuner och byggföretag. Hos oss är alla välkomna och inget jobb är för stort eller för litet. Läs mer och begär en kostnadsfri offert idag.
 
 
 
Vi är en rikstäckande leverantör av områdesskydd, med kompetent och effektiv montagehjälp.
 
Skandinaviska Områdesskydd är ISO-certifierade enligt ISO9001 (kvalitet), ISO14001 (miljö) samt ISO45001 (arbetsmiljö).
 
 
Öppettider
Vardagar 07.00-16.00
Lunch 11.30-12.30
Avvikande öppettider 2022
 
Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden!