Moms
2022-03-29

Vi välkomnar Jonas Mårtenson som ny produktionschef

Jonas Mårtenson blir ny produktionschef på Skandinaviska Områdesskydd, med övergripande ansvar för hela produktionsdivisionen med lager, montage och installation.

Jonas har många års erfarenhet som verksamhetschef i en svensk byggkoncern och som Regionchef på Cija Tank AB. Jonas har också lång erfarenhet och stort intresse av ledarskapsfrågor, och ser sig som en livsnjutande optimist.

Berätta om dig själv, Jonas! Vem är du?

- Som människa är jag social och framför allt positiv. Jag är nyfiken och gillar att förstå hur saker och ting fungerar, och att kunna göra skillnad för andra på olika sätt.

  Vad tar du med dig från tidigare arbetsplatser?

  - Jag kommer från väldigt varierade arbetsuppgifter och har aldrig varit rädd för att hugga i, och det tror jag är en stor fördel i de flesta branscher. Då får man samtidigt en överblick över hur kugghjulen snurrar och vilka utmaningar mina kollegor möter i vardagen. Jag har tagit bolag från underskott till en god vinstmarginal, vilket är otroligt roligt.

   Du får en tung roll hos oss med stort personalansvar, vem är du som chef och ledare?

   - Min ledarstil kan beskrivas som uppmuntrande och motiverande, och jag lever efter mantrat ”behandla människor som du själv vill bli behandlad”, och ”allt går lättare med ett leende på läpparna”. Jag tror på mina medmänniskors potential att göra ett bra jobb genom att man ger dem ansvar och förtroende.

    Nu har du jobbat i lite drygt tre veckror– hur har den första tiden varit?

    - Jag har fått ett fantastiskt generöst mottagande, där man omedelbart blir insläppt i gemenskapen. Det finns en värme på arbetsplatsen där skrattet alltid ligger nära till hands, vilket gör att trivselfaktorn blir hög. Vi har under veckan hunnit titta på områden där vi kan göra förbättringar i vår interna kommunikation, och därmed höja motivation och även effektivitet. Kort och gott, jobba smartare och effektivare fast med mindre arbetsinsats och mer precision.

     

    Montagehjälp

     
    Vi kan hjälpa dig att montera! Bland våra kunder återfinns allt ifrån privatpersoner och bostadsrättsföreningar till kommuner och byggföretag. Hos oss är alla välkomna och inget jobb är för stort eller för litet. Läs mer och begär en kostnadsfri offert idag.
     
     
     
    Vi är en rikstäckande leverantör av områdesskydd, med kompetent och effektiv montagehjälp.
     
    Skandinaviska Områdesskydd är ISO-certifierade enligt ISO9001 (kvalitet), ISO14001 (miljö) samt ISO45001 (arbetsmiljö).
     
     
    Öppettider
    Vardagar 07.00-16.00
    Lunch 11.30-12.30
    Avvikande öppettider 2022
     
    Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden!