Moms
2022-09-18

Första stegen mot en mer miljövänlig verksamhet

Att klimatet förändras vet vi, men många brottas med frågan vad vi egentligen kan göra för att minska vår miljöpåverkan. På Skandinaviska Områdesskydd liksom hos de flesta företag har vi en lång väg att gå, men vi tar ändå frågan på allvar och försöker att hålla miljöarbetet levande på flera olika sätt.

För att kunna ta rätt beslut behöver man ha rätt underlag, och vi har gjort en omfattande miljöutredning för att bättre förstå var vår största miljöpåverkan ligger. I miljöutredningen har vi tagit hänsyn till alltifrån produktionen av det vi säljer till transporter och avfallshantering. Några rent praktiska åtgärder vi infört är ökad sortering och hantering av avfall för att minska mängden deponi och blandat avfall, ökad medvetenhet om utsläpp vid bilresor vilket lett till ändrade inköpsrutiner, fraktrutiner och resepolicys, och ett tydligare fokus på miljövänliga produkter och miljömedvetna leverantörer.

Hur gör ni för att bli mer hållbara?

 

Montagehjälp

 
Vi kan hjälpa dig att montera! Bland våra kunder återfinns allt ifrån privatpersoner och bostadsrättsföreningar till kommuner och byggföretag. Hos oss är alla välkomna och inget jobb är för stort eller för litet. Läs mer och begär en kostnadsfri offert idag.
 
 
 
Vi är en rikstäckande leverantör av områdesskydd, med kompetent och effektiv montagehjälp.
 
Skandinaviska Områdesskydd är ISO-certifierade enligt ISO9001 (kvalitet), ISO14001 (miljö) samt ISO45001 (arbetsmiljö).
 
 
Öppettider
Vardagar 07.00-16.00
Lunch 11.30-12.30
Avvikande öppettider 2023
 
Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden!