Moms
Start
2023-01-27

Skandinaviska en av de hetaste 2022

Att stängsel och grindar är heta grejer är förstås ingen nyhet för oss på Skandinaviska Områdesskydd, men att listas som en av de hetaste leverantörerna 2022 av Byggfakta Docu är härligt ändå.

Byggfakta DOCU har sammanställt de mest besökta leverantörerna 2022 i Nordens största digitala produktkatalog för byggmaterial, och Skandinaviska Områdesskydd hamnar på en 18:e plats. I topp ligger bland annat leverantörer av stadsmöbler och våtrum.

Bland framgångsfaktorerna föregående år identifieras hållbarhetstänk och dokumentation - något som Byggfakta på den egna siten jobbar för att förbättra och underlätta. Sofia Fehler är infrastrukturansvarig på Skandinaviska Områdesskydd, och hon instämmer.

-Vi har lagt mycket tid på att dels undersöka, kontrollera och bedöma våra leverantörer, och dels redovisa det vi faktiskt vet och dela det med våra kunder så att de kan ta bättre beslut. Vi jobbar med Byggvarubedömningen och Sundahus till exempel, och är dessutom själva ISO-certifierande inom miljö och arbetsmiljö. Hållbarhetsfrågorna är definitivt här för att stanna, och det ser vi positivt på, säger Sofia Fehler.

 

Montagehjälp

 
Vi kan hjälpa dig att montera! Bland våra kunder återfinns allt ifrån privatpersoner och bostadsrättsföreningar till kommuner och byggföretag. Hos oss är alla välkomna och inget jobb är för stort eller för litet. Läs mer och begär en kostnadsfri offert idag.
 
 
 
Vi är en rikstäckande leverantör av områdesskydd, med kompetent och effektiv montagehjälp.
 
Skandinaviska Områdesskydd är ISO-certifierade enligt ISO9001 (kvalitet), ISO14001 (miljö) samt ISO45001 (arbetsmiljö).
 
 
Öppettider
Vardagar 07.00-16.00
Lunch 11.30-12.30
Avvikande öppettider 2024
 
Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden!