Skandinaviska Områdesskydd använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Moms
2019-12-20

Trygghet för alla - därför stödjer vi Giving People i jul

Året går mot sitt slut och vi ser tillbaka på ett 2019 fyllt av små och stora projekt, nya och gamla kunder och ett gäng fantastiska medarbetare. Under året har vi jobbat tillsammans mot vår gemensamma målsättning: att ge människor trygghet nog att kunna fokusera på det som är värdefullt för dem. Den här julen har vi valt att ge en del av varje medarbetares julgåva till Giving People, som hjälper barnfamiljer som lever i ekonomisk utsatthet.

Jul och nyår närmar sig och mörkret ligger som en våt filt över lager, kontor och montageplatser. Det är en speciell tid, med speciella känslor. Kanske är det aldrig tydligare hur olika livet kan se ut: medan en del har stora familjer och julfiranden är andra ensamma och har inga möjligheter till vare sig julmat eller julklappar.

Med tryggheten som mål

Vi brukar säga att vårt fokus, vårt mål, är trygghet för våra kunder - en lösning som gör att de kan fokusera på det som är värdefullt för dem i livet. Vi hjälper våra kunder till en stunds lugn och ro medan barnen leker skyddade av trädgårdens staket, en känsla av kontroll när arbetsplatsen har ett välfungerande passagesystem och en trygg bilresa där viltstängsel skyddar vägen.

Men trygghet är naturligtvis större än så, och otrygghet har förstås många orsaker. En av dem är ekonomisk utsatthet med det utanförskap och sociala klyftor som följer med det. Giving People jobbar för att hjälpa utsatta barn i Sverige som lever i fattigdom och de barnfamiljer som är på väg in i fattigdom och lever på marginalerna. Med deras arbete kan familjer som behöver kortsiktig hjälp för att klara sig ur en svår situation fångas upp, och därmed kan man bryta något som på sikt kunde blivit en permanent fattigdom.

Jul för alla

I år har vi valt att ge en del av varje medarbetares julgåva till Giving People, för att fler ska kunna fira jul. Pengarna går till matkassar, kläder, skor, hygienartiklar och julgåvor till familjer som behöver det. Förra året hjälpte Giving People mer än 2250 familjer som fick julmat och/eller julklappar och ca 5000 barn som fick julklappar via våra olika insamlingar. Läs mer om hur du också kan stötta Giving People på https://givingpeople.se.

 

Montagehjälp

 
Vi kan hjälpa dig att montera! Bland våra kunder återfinns allt ifrån privatpersoner och bostadsrättsföreningar till kommuner och byggföretag. Hos oss är alla välkomna och inget jobb är för stort eller för litet. Läs mer och begär en kostnadsfri offert idag.
 
 
 
Vi är en rikstäckande leverantör av produkter med hög kvalitet erbjuder samtidigt kompetent och effektiv montagehjälp.
 
 
Öpettider
Vardagar 07.00-16.00
Lunch 11.30-12.30
 
Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden!