Skandinaviska Områdesskydd använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Moms
2020-03-02

Simon: Spaljén har förvandlat en del av vår trädgård som vi tidigare inte använde alls

Simon jobbar med design och bor på Lidingö. Hans hus är omringat av träd vilket skapar en känsla av lugn och avskildhet, men när hösten kommer och löven faller förändras utsikten.

- Då känns trädgården betydligt mindre privat, och framsidan av vårt hus kommer väldigt nära gatan, säger Simon.

Tankarna på att hitta lösning som behåller avskildheten samtidigt som den är snygg och stilren hade funnits ett bra tag innan Simon gjorde slag i saken. Han funderade mycket på vilken sorts staket som skulle passa in naturligt i omgivningen och med arkitekturen. Till slut föll valet på spaljémodellen Luftig.

-Spaljén har förvandlat en del av vår trädgård som vi tidigare inte använde alls till en skyddad plats som vi verkligen njuter av. Här kan vi sitta på en bänk en varm dag, och odla växter som gör platsen ännu härligare.

"Ett pålitligt företag"

Det är inte första gången som Simon anlitar Skandinaviska Områdesskydd, och valet var därför extra enkelt den här gången.

-Jag hittade en spaljémodell som jag tyckte om, och vet att hantverket är av högsta kvalitet sedan tidigare. Dessutom har jobben gjorts i tid och väldigt effektivt. Jag är jättenöjd med hela kundupplevelsen och kan verkligen säga att det här är ett pålitligt företag med hög kvalitet, duktiga montörer och proffsiga säljare.

 

Montagehjälp

 
Vi kan hjälpa dig att montera! Bland våra kunder återfinns allt ifrån privatpersoner och bostadsrättsföreningar till kommuner och byggföretag. Hos oss är alla välkomna och inget jobb är för stort eller för litet. Läs mer och begär en kostnadsfri offert idag.
 
 
 
Vi är en rikstäckande leverantör av produkter med hög kvalitet erbjuder samtidigt kompetent och effektiv montagehjälp.
 
 
Öpettider
Vardagar 07.00-16.00
Lunch 11.30-12.30
 
Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden!