Moms
Start / Våra tjänster / Altaner

Altaner och träkonstruktioner

 

Vi bygger altaner och uteplatser!

 
När ni anlitar oss för att bygga er altan kan ni vara säker på att den konstueras enligt konstens alla regler och med fokus på estetik och kvalitet. Normalt så byggs våra altaner med plintgrund som direktgjuts på frostfritt djup och med frysbeständig betong. Under altanen rekommenderar vi att det läggs en genomsläpplig fiberduk för att förhindra växtlighet. Stommen byggs alltid med tryckimpregnerat virke med NTR A/NTR AB-klass som garanterar längsta möjliga rötskydd. Golvet/trallen kan läggas med flera olika materialval som ni själva bestämmer.
 

Unika lösningar.

 
Vi kan förse din altan med smarta lösningar för till exempel förvaring. Vi kan även installera infälld belysning eller annat för att ge er ett riktigt uterum som kommer imponera på era besökare och där ni har möjlighet att njuta.
 

Altanräcken

 
Med ett altanräcke får ni ett uterum där ni kan lämna barn och djur utan översyn. Det gör att ert hus kommer kännas rymligare och ni får möjlighet att njuta av vackert väder på helt annat sätt. Utöver standardräcken kan vi erbjuda flera olika modeller av altanräcken allt ifrån enklare träräcken till vaijerräcken.
 
 

Fasta priser

 
Ingen gillar obehagliga överrraskningar. Vi vet av egen erfarenhet att det finns oseriösa hantverkare som lämnar ett pris som under arbetets gång plötsligt stiger. Vi lämnar ett fast pris som vi håller. Det gör att du vet exakt hur mycket ditt bygge kommer att kosta och du slipper höra ursäkter om hur och varför priset har gått upp. Vi specificerar gärna utförligt vad vi gör och hur mycket det kostar.
 

Garantier

 
På våra levererade altaner lämnar vi 5-års garanti på såväl material som utfört arbete. Det gör att du som kund kan känna dig 100% trygg när du anlitar oss. 
 

Montagehjälp

 
Vi kan hjälpa dig att montera! Bland våra kunder återfinns allt ifrån privatpersoner och bostadsrättsföreningar till kommuner och byggföretag. Hos oss är alla välkomna och inget jobb är för stort eller för litet. Läs mer och begär en kostnadsfri offert idag.
 
 
 
Vi är en rikstäckande leverantör av områdesskydd, med kompetent och effektiv montagehjälp.
 
Skandinaviska Områdesskydd är ISO-certifierade enligt ISO9001 (kvalitet), ISO14001 (miljö) samt ISO45001 (arbetsmiljö).
 
 
Öppettider
Vardagar 07.00-16.00
Lunch 11.30-12.30
Avvikande öppettider 2024
 
Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden!