Moms
Start / Våra tjänster / Automationer

Automationer

 

Installation av automatiska grindar och bommar

 
Rätt automatik för grindar och bommar är en viktig del i att skapa effektiva tillträdeslösningar. Vi utför nyinstallationer av automatiska bommar och grindar, utför service och reparationer samt erbjuder förmånliga serviceavtal.
 

Automation med hög driftsäkerhet

 
I vårt sortiment finns ett flertal olika grindmotorer som passar de allra flesta typer av grindar för såväl villa som industri. Vi har också flera automatiska bommar. Gemensamt för hela sortimentet är våra höga krav på driftsäkerhet och funktion, och vi jobbar tätt ihop med våra leverantörer för att säkerställa absolut högsta kvalitet.
 
 

Helhetslösningar

 
Vi har också ett stort sortiment av styrning och kompetens inhouse att ta fram helhetslösningar för större passagesystem. Vi lämnar två års garanti på allautomatik som installeras av oss.
 

Montagehjälp

 
Vi kan hjälpa dig att montera! Bland våra kunder återfinns allt ifrån privatpersoner och bostadsrättsföreningar till kommuner och byggföretag. Hos oss är alla välkomna och inget jobb är för stort eller för litet. Läs mer och begär en kostnadsfri offert idag.
 
 
 
Vi är en rikstäckande leverantör av områdesskydd, med kompetent och effektiv montagehjälp.
 
Skandinaviska Områdesskydd är ISO-certifierade enligt ISO9001 (kvalitet), ISO14001 (miljö) samt ISO45001 (arbetsmiljö).
 
 
Öppettider
Vardagar 07.00-16.00
Lunch 11.30-12.30
Avvikande öppettider 2024
 
Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden!