Moms

En trygg affär trots Corona

 
Vi måste alla hjälpas åt att ta ansvar under den pandemi som nu håller Sverige i ett hårt grepp. För oss betyder det att vi gjort en ordentlig riskanalys där vi tittat på vår verksamhet ur alla perspektiv, för att vi ska kunna ge både medarbetare och kunder trygghet. I praktiken innebär våra riktlinjer följande förändringar för dig som kund:
 • Vi har tills vidare stängt vårt showroom. Vi ber dig att istället ringa oss, eller att lägga din order själv i vår e-handel. Självklart hjälper vi dig om du vill! Om du trots allt behöver besöka vårt showroom vill vi att du bokar en tid, så att vi kan garantera att det inte är fler kunder på plats än vad som är säkert.
 • Vi minskar antalet kundbesök till ett minimum och ber dig istället att skicka bilder eller film från montageplatsen. I vissa fall kan vi genomföra besöket via videolänk. I de fall vi ändå behöver besöka montageplatsen ber vi dig att hålla avstånd och respektera alla Folkhälsomyndighetens råd.
 • Vi har fortfarande öppet för avhämtning på vårt lager då det till stora delar är utomhus, men vi ber dig som kund att hålla avstånd och att inte besöka vårt kontor. Ta med din orderbekräftelse och ring när du är på plats så hjälper vi dig att lasta. 

 
   
   
   

  Montagehjälp

   
  Vi kan hjälpa dig att montera! Bland våra kunder återfinns allt ifrån privatpersoner och bostadsrättsföreningar till kommuner och byggföretag. Hos oss är alla välkomna och inget jobb är för stort eller för litet. Läs mer och begär en kostnadsfri offert idag.
   
   
   
  Vi är en rikstäckande leverantör av produkter med hög kvalitet erbjuder samtidigt kompetent och effektiv montagehjälp.
   
   
  Öppettider
  Vardagar 07.00-16.00
  Lunch 11.30-12.30
   
  Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden!