Moms
Start / Flexybyte

Byte av FlexyKey 2G till FlexyGate 4G

Mobilnäten 2G och 3G kommer att stängas ner helt i slutet av 2025. Det innebär att teknisk utrustning som enbart fungerar via de två mobilnäten kommer att sluta fungera. Om din befintliga modul är 2G kommer det att sluta fungera när 2G försvinner 2025. Du behöver därför byta ut modulerna till 4G innan dess. Det är viktigt att genomföra ett byte i tid utan att äventyra eller påverka driften.

Specialpris på FlexyGate - ange rabattkod Flexybyte
Du kan välja att utföra bytet själv, eller låta våra tekniker utföra arbetet. Vill du göra bytet själv så beställer du FlexyGate GSM-modul 4G. Just nu kostar den bara 8995 kr ex moms (ord pris 11436 kr) om du anger rabattkoden Flexybyte i kassan. Klicka på länkarna nedan för att se en instruktionsvideo för hur du gör bytet. 

Instruktionsvideor:
Byte av FlexyGate V2 till FlexyGate 4G V3
Byte av Flexy BAS till FlexyGate 4G

Vill du ha hjälp att utföra bytet kan du anmäla detta i formuläret nedan, så återkommer vi med förslag på tid. Byte av Flexykey, inklusive material, kostar 11500 kr ex moms.
 
Varför händer det här?
De allt högre kraven på snabb kommunikation gör att tekniken i näten behöver uppgraderas till 4G/5G. För att göra plats för den nya tekniken, krävs det att äldre teknik som 2G- och 3G-nätet fasas ut. Det är inte bara din grind som påverkas – även till exempel äldre mobiltelefoner, datorer och surfplattor, robotgräsklippare, videoövervakning, hemlarm, routrar och fjärrstyrda värmepumpar kan påverkas.  
 
Konsumentverket tipsar om att kontrollera din utrustning som kopplas till mobilnätet. Titta i manualen eller sök på nätet och leta efter exempelvis GSM, 2G, 3G, 4G (alternativt LTE) och 5G. Finns bara GSM, 2G och/eller 3G så klarar utrustningen antagligen inte de nya näten.
 
 

Montagehjälp

 
Vi kan hjälpa dig att montera! Bland våra kunder återfinns allt ifrån privatpersoner och bostadsrättsföreningar till kommuner och byggföretag. Hos oss är alla välkomna och inget jobb är för stort eller för litet. Läs mer och begär en kostnadsfri offert idag.
 
 
 
Vi är en rikstäckande leverantör av områdesskydd, med kompetent och effektiv montagehjälp.
 
Skandinaviska Områdesskydd är ISO-certifierade enligt ISO9001 (kvalitet), ISO14001 (miljö) samt ISO45001 (arbetsmiljö).
 
 
Öppettider
Vardagar 07.00-16.00
Lunch 11.30-12.30
Avvikande öppettider 2024
 
Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden!