Skandinaviska Områdesskydd använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Moms
Välj typ av kund:

(exkl. moms)

(inkl. moms)

Toppmonterat glasräcke med överliggare i trä Löpmeter - glas 10,76 mm

GR60-204
Komplett rostfritt glasräcke. Köp till infästning, hörn och avslut!
NULL
Beställningsvara, 3-4 dagar
Fraktpris efter order (Visa villkor)
 
Toppmonterat glasräcke med överliggare i trä Löpmeter - glas 10,76 mm
  • Toppmonterat glasräcke med överliggare i trä Löpmeter - glas 10,76 mm
 

Välj glas:

Produktbeskrivning
Ett riktigt klassiskt glasräcke som behåller utsikten och ljusinsläppet, för montering både inomhus och utomhus. Du kan montera det uppifrån med stolpfötter, eller med sidoinfästning. på alla typer av underlag. Välj om du vill ha räcket med eller utan överliggare. 
 
Stolparna och alla detaljer är tillverkad i rostfritt stål med satin-känsla. Glaset är laminerat, vilket innebär att två glasskivor limmats ihop med en plastfilm mellan för att bli extra tåligt. Om ett laminerat glas skulle gå sönder hålls det ändå ihop och sitter kvar så att ingen risk för skärskador eller fall finns. Självklart uppfyller glaset Boverkets normer.
 
Glöm inte att komplettera ditt glasräcke med infästning, hörnstolpar och ändstolpar! 
 
När du köper ett glasräcke på löpmeter utgår vi från glasskivor med en bredd på ca 1000-1200 mm bredd, som sedan anpassas efter dina mått. Det innebär att vi kommer att kontakta dig när du har lagt din order, och tillsammans tar vi fram en ritning. Priset kan komma att justeras något beroende på dina behov och önskemål, men köpet är inte bindande innan godkänd ritning. 
Montage
Vi kan hjälpa dig med montaget av ditt glasräcke, och specialanpassa det efter dina behov. Begär en kostnadsfri offert på glasräcke med montage här.

Toppmonterat glasräcke med överliggare i trä
Löpmeter - glas 10,76 mm

GR60-204
Komplett rostfritt glasräcke. Köp till infästning, hörn och avslut!
NULL
Beställningsvara, 3-4 dagar
Fraktpris efter order (Visa villkor)
 
 
 
Fraktvillkor
När du lagt din beställning tar vi kontakt med dig och ger ett pris för frakten. Din beställning är inte bindande och du kan välja att stryka din order om du inte är nöjd med fraktpriset. Du kan också välja att hämta din beställning på vårt lager.

Montagehjälp

 
Vi kan hjälpa dig att montera! Bland våra kunder återfinns allt ifrån privatpersoner och bostadsrättsföreningar till kommuner och byggföretag. Hos oss är alla välkomna och inget jobb är för stort eller för litet. Läs mer och begär en kostnadsfri offert idag.
 
 
 
Vi är en rikstäckande leverantör av produkter med hög kvalitet erbjuder samtidigt kompetent och effektiv montagehjälp.
 
 
Öpettider
Vardagar 07.00-16.00
Lunch 11.30-12.30
 
Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden!