Skandinaviska Områdesskydd använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Moms
Välj typ av kund:

(exkl. moms)

(inkl. moms)

Öland - GUL

POL03-106
NULL
Beställningsvara, 1-2 veckor
Fraktpris efter order (Visa villkor)
 
Öland - GULÖland - GULÖland - GUL
  • Öland - GUL
  • Öland - GUL
  • Öland - GUL
Produktbeskrivning

BRA MILJÖVAL!

POLYPLANK® är ett efterlängtat och miljösmart alternativ till trä, som passar utmärkt för spaljéer och plank. Kompositprofilerna är helt utan tillsatser, är helt återvinningsbara och har lång livslängd. De tar inte skada av beväxning, och påverkar inte heller natur och växter omkring.

Öland är ett bra alternativ till de klassiska trästaketen eftersom det är underhållsfritt och mycket tåligt. Staketet levereras i prefabricerade sektioner som enkelt monteras på befintliga eller nya stolpar. I överkant läggs en pulverlackad u-profil för att dölja hålrummen i polyplankprofilerna.

POLYPLANK®-profilerna är ett kompositmaterial som består av källsorterade plaster som processats i en patenterad process med organiska fiber, och materialet har hög motståndskraft mot bland annat röta, vatten och jord. Det gör att de är extra bra lämpade för byggnationer som har kontakt med jord. Man sågar och skruvar i profilerna precis som i trä, och det är lätt att hålla ytan ren med hjälp av högtryckstvätt. Materialet är näst intill underhållsfritt.

Profilerna är testade för brandegenskaper och klassas motsvarande trä. De har en hög slagseghet, även vid temperaturer ned mot -30° C.

 

Vi ger alltid 25 års garanti mot röta på Polyplanks skärmar. 

 

Mått: 850x1600mm
Sektionen sälj utan stolpar.
sektionen kommer hopmonterad enligt bild. 

Öland - GUL

POL03-106
NULL
Beställningsvara, 1-2 veckor
Fraktpris efter order (Visa villkor)
 
 
inkl. moms (Ändra)
 
Fraktvillkor
När du lagt din beställning tar vi kontakt med dig och ger ett pris för frakten. Din beställning är inte bindande och du kan välja att stryka din order om du inte är nöjd med fraktpriset. Du kan också välja att hämta din beställning på vårt lager.

TILLBEHÖR

  • 229 kr inkl. moms
    Stolpe Ölands staket Aluminium
    KÖP

Montagehjälp

 
Vi kan hjälpa dig att montera! Bland våra kunder återfinns allt ifrån privatpersoner och bostadsrättsföreningar till kommuner och byggföretag. Hos oss är alla välkomna och inget jobb är för stort eller för litet. Läs mer och begär en kostnadsfri offert idag.
 
 
 
Vi är en rikstäckande leverantör av produkter med hög kvalitet erbjuder samtidigt kompetent och effektiv montagehjälp.
 
 
Öpettider
Vardagar 07.00-16.00
Lunch 11.30-12.30
 
Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden!