Moms
2022-02-17

Installationstekniker säkerhet

Som installationstekniker besöker du våra kunder på olika platser, och installerar och driftsätter självständigt olika säkerhetssystem – allt ifrån inbrottslarm och övervakningskameror till passagesystem, CCTV, porttelefoni och automation.

Skandinaviska Områdesskydd har sedan 2005 hjälpt privatpersoner och företag till en tryggare vardag med stängsel, staket och grindar. Nu tar vi steget och erbjuder även produkter inom larm, kameraövervakning och passagesystem, och därför söker vi en driven och säkerhetsmedveten installationstekniker som vill vara med att starta upp verksamheten. 

Ansvar och arbetsuppgifter

Som installationstekniker besöker du våra kunder på olika platser, och installerar och driftsätter självständigt olika säkerhetssystem – allt ifrån inbrottslarm och övervakningskameror till passagesystem, CCTV, porttelefoni och automation. I jobbet ingår viss planering av projekten, att kommunicera med kund och projektledare, funktionstesta, dokumentera och rapportera efter färdig installation. Du ansvarar för att varje jobb utförs fackmannamässigt och på ett sätt som vi kan vara stolta över.

Kravbild

Vi vill att du…
·         har gymnasieutbildning el & energiprogrammet eller motsvarande
·         har minst fem års branscherfarenhet
·         Har b-körkort
·         Är ostraffad (vandelsprövning kommer att göras)
·         Pratar och skriver obehindrat på svenska och engelska 

För att lyckas i ditt jobb måste du också vara självständig, ordningsam och socialt kompetent. Arbetet kräver mycket koncentration och hög problemlösningsförmåga. Vi jobbar med välrenommerade varumärken som Paradox, Vivotek, BTCINO, Dahua och Davantis, och både vi och våra kunder kommer att ha höga förväntningar på dig.

Är du den vi söker?

Vi tror att du idag arbetar i branschen, men tycker att det vore roligt att vara med oss i starten av den här resan. Du gillar när ramarna inte är helt satta, är bra på att organisera och strukturera, och framför allt sugen på att tillhöra en växande organisation där du verkligen får känna att du har möjlighet att påverka.

Om du letar efter en arbetsgivare där tillväxten är hög och där man hela tiden strävar efter att utveckla och förbättra verksamheten är vi kanske rätt för dig!

Vi behöver din hjälp så snart som möjligt så skynda dig att ansöka! Välkommen att ladda upp din ansökan här: https://bit.ly/installationstekniker

Sök tjänsten!

Ladda upp din ansökan här: bit.ly/installationstekniker
Märk din ansökan med "Installationstekniker"

Montagehjälp

 
Vi kan hjälpa dig att montera! Bland våra kunder återfinns allt ifrån privatpersoner och bostadsrättsföreningar till kommuner och byggföretag. Hos oss är alla välkomna och inget jobb är för stort eller för litet. Läs mer och begär en kostnadsfri offert idag.
 
 
 
Vi är en rikstäckande leverantör av områdesskydd, med kompetent och effektiv montagehjälp.
 
Skandinaviska Områdesskydd är ISO-certifierade enligt ISO9001 (kvalitet), ISO14001 (miljö) samt ISO45001 (arbetsmiljö).
 
 
Öppettider
Vardagar 07.00-16.00
Lunch 11.30-12.30
Avvikande öppettider 2023
 
Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden!