Moms
Start / Jobba hos oss / Lediga jobb / Montör/säljare, Göteborg
2019-09-11

Montör/säljare, Göteborg

Nu behöver vi stärka vårt nyöppnade kontor i Göteborg med en person som vill jobba sig uppåt. Du kommer att börja som montör, för att under 2020 lära dig försäljning, projektledning och arbetsledning.
Är du pigg och glad, och sugen på att jobba dig uppåt? Vi behöver stärka vårt Göteborgskontor med en person som vill lära sig allt om områdesskydd.

Nu behöver vi stärka vår nyöppnade kontor i Göteborg med en person som vill jobba sig uppåt. Idag arbetar en säljare/projektledare och en handfull montörer på plats.  Du kommer att börja som montör, för att under 2020 lära dig försäljning, projektledning och arbetsledning. 

Som montör hos oss monterar du områdesskydd som stängsel, stålnätspaneler, grindar och larmade elstängsel, och ditt arbete planeras och schemaläggs av våra montageplanerare. Montörsjobbet är mycket fysiskt krävande eftersom du handskas med tungt och skrymmande material. Samtidigt kräver jobbet känsla för detaljer, och du behöver vara praktiskt lagd för att hitta lösningar när arbetet kräver det. Du arbetar utomhus. Eftersom du möter våra kunder är det viktigt att du har en hög servicekänsla, och du måste tala flytande svenska och engelska för att klara den kommunikation som krävs. Har du erfarenhet inom entreprenad/bygg är det meriterande!

Du behöver inte kunna något om stängsel eller områdesskydd – vi lär dig gärna allt du behöver kunna och har löpande internutbildningar efter marknadens krav. Det viktigaste är att du är lösningsinriktad, sugen på att utvecklas och uppskattar att ta stort personligt ansvar.

Är du den vi söker? Vi behöver din hjälp så snart som möjligt så skynda dig att ansöka!
 
Sök tjänsten 
Sök tjänsten senast 191018. Vi tillämpar löpande rekrytering så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
 
Välkommen med din ansökan, som du märker med "Göteborg", till jobb@skandinaviska.nu
 
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta informationsansvarig Jenny Ekman på 08-408 075 22.  

 

Sök tjänsten!

Maila din ansökan till jobb@skandinaviska.nu
Märk ansökan med "Göteborg"

Montagehjälp

 
Vi kan hjälpa dig att montera! Bland våra kunder återfinns allt ifrån privatpersoner och bostadsrättsföreningar till kommuner och byggföretag. Hos oss är alla välkomna och inget jobb är för stort eller för litet. Läs mer och begär en kostnadsfri offert idag.
 
 
 
Vi är en rikstäckande leverantör av områdesskydd, med kompetent och effektiv montagehjälp.
 
Skandinaviska Områdesskydd är ISO-certifierade enligt ISO9001 (kvalitet), ISO14001 (miljö) samt ISO45001 (arbetsmiljö).
 
 
Öppettider
Vardagar 07.00-16.00
Lunch 11.30-12.30
Avvikande öppettider 2024
 
Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden!