Skandinaviska Områdesskydd använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Moms

Borgholm, låg Spaljé Borgholm, låg/liggande - VIT

POL01-401
Miljösmart spaljé i kompositmaterial med hög träkänsla.
NULL
Beställningsvara, 3-4 dagar
Fri frakt över 2000 Kr (Visa villkor)
 
Borgholm, låg Spaljé Borgholm, låg/liggande - VITBorgholm, låg Spaljé Borgholm, låg/liggande - VITBorgholm, låg Spaljé Borgholm, låg/liggande - VIT
  • Borgholm, låg Spaljé Borgholm, låg/liggande - VIT
  • Borgholm, låg Spaljé Borgholm, låg/liggande - VIT
  • Borgholm, låg Spaljé Borgholm, låg/liggande - VIT
 

Välj modell:

Produktbeskrivning
BRA MILJÖVAL!
POLYPLANK® är ett efterlängtat och miljösmart alternativ till trä, som passar utmärkt för spaljéer och plank. Kompositprofilerna är helt utan tillsatser, är helt återvinningsbara och har lång livslängd. De tar inte skada av beväxning, och påverkar inte heller natur och växter omkring.
 
Skärmen Borgholm är en luftig konstruktion med profiler och distanser i aluminium som ger den en modern känsla. Den finns i två höjder som kan kombineras och fogas ihop med sneda sektioner. Borgholm levereras prefabricerad, vilket betyder att den är klar att monteras direkt vid leveransen. 
 
POLYPLANK®-profilerna är ett kompositmaterial som består av källsorterade plaster som processats i en patenterad process med organiska fiber, och materialet har hög motståndskraft mot bland annat röta, vatten och jord. Det gör att de är extra bra lämpade för byggnationer som har kontakt med jord. Man sågar och skruvar i profilerna precis som i trä, och det är lätt att hålla ytan ren med hjälp av högtryckstvätt. Materialet är näst intill underhållsfritt. 
 
Profilerna är testade för brandegenskaper och klassas motsvarande trä. De har en hög slagseghet, även vid temperaturer ned mot -30° C.
Vi ger alltid 25 års garanti mot röta på Polyplanks skärmar. 

Specifikation:

Höjd på sektionen: 1000 mm

Bredd på sektionen: 1700 mm 

Profilernas mått: 25x100 mm

Aluminiumprofilens mått: 25x25 mm 

Borgholm, låg Spaljé Borgholm, låg/liggande - VIT

POL01-401
Miljösmart spaljé i kompositmaterial med hög träkänsla.
NULL
Beställningsvara, 3-4 dagar
Fri frakt över 2000 Kr (Visa villkor)
 
 
 
Fraktvillkor
Vi levererar den här varan utan kostnad om det totala ordervärdet överstiger 2000 kr. Vid ordrar under 2000 kr debiteras en fraktkostnad på 200 kr. Du kan också välja att hämta din beställning på vårt lager.

TILLBEHÖR

  • 327 kr
    Polyplank profil A - vit
    Visa

Montagehjälp

 
Vi kan hjälpa dig att montera! Bland våra kunder återfinns allt ifrån privatpersoner och bostadsrättsföreningar till kommuner och byggföretag. Hos oss är alla välkomna och inget jobb är för stort eller för litet. Läs mer och begär en kostnadsfri offert idag.
 
 
 
Vi är en rikstäckande leverantör av produkter med hög kvalitet erbjuder samtidigt kompetent och effektiv montagehjälp.
 
 
Öpettider
Vardagar 07.00-16.00
Lunch 11.30-12.30
 
Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden!