Skandinaviska Områdesskydd använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Moms

15% på smidesstaket, smidesgrindar & smidesräcken!

 
Vi firar vintern med ordentlig rabatt på hela smidessortimentet. Beställ ditt smidesräcke, smidesgrind eller smidesstaket före den 7e januari så får du 15% på materialet.
 
Ett smidesstaket förhöjer värdet på din bostad och ger ett klassiskt och elegant intryck. Hos oss hittar du över 50 olika modeller av smidesstaket, grindar och räcken och just nu kan du köpa dem alla med 15% rabatt! 

Rabatten gäller allt smidesmaterial, och ända fram till 7:e januari. Är du nyfiken på sortimentet? Titta på modellerna här i Stängselbutiken eller beställ en katalog hem till brevlådan!

Leveranstiden är 5-6 veckor från beställningsdatum. Vi kan också hjälpa dig att montera till fast kostnad.! Våra erfarna montörer är noggranna, effektiva och pålitliga. För att få ta del av rabatten måste ditt montage planeras in under januari-april 2018.
 
Vill du veta mer? Ring vår smidesexpert Jonas, eller kom och besök oss i vårt Showroom. 
 
 
 
 

Montagehjälp

 
Vi kan hjälpa dig att montera! Bland våra kunder återfinns allt ifrån privatpersoner och bostadsrättsföreningar till kommuner och byggföretag. Hos oss är alla välkomna och inget jobb är för stort eller för litet. Läs mer och begär en kostnadsfri offert idag.
 
 
 
Vi är en rikstäckande leverantör av produkter med hög kvalitet erbjuder samtidigt kompetent och effektiv montagehjälp.
 
 
Öpettider
Vardagar 07.00-16.00
Lunch 11.30-12.30
 
Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden!