Skandinaviska Områdesskydd använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Moms

Nu är nya e-butiken här!

 
Stängselbutiken har fått ny kostym lång och trogen tjänst. Nu är sidan responsiv och säkrad med SSL-kryptering.
 

I mitten av december lanserar vi vår nya E-butik. Produkterna är desamma, med samma höga kvalitet, men vår förhoppning är att du som kund lättare ska hitta det du söker och dessutom få mer komplett information.

Den nya sidan är också responsiv, vilket betyder att den fungerar riktigt bra även från mobiler och surfplattor. Äntligen kan du surfa stängsel även från sängen!

Alla är dock barn i början, och med det följer barnsjukdomar. Trots testningar så finns det förmodligen sådant som inte fungerar helt optimalt, och om du hittar ett fel någonstans så är vi tacksamma om du förmedlar det till oss.  

Välkommen till nya Stängselbutiken!

 
 
 
 

Montagehjälp

 
Vi kan hjälpa dig att montera! Bland våra kunder återfinns allt ifrån privatpersoner och bostadsrättsföreningar till kommuner och byggföretag. Hos oss är alla välkomna och inget jobb är för stort eller för litet. Läs mer och begär en kostnadsfri offert idag.
 
 
 
Vi är en rikstäckande leverantör av produkter med hög kvalitet erbjuder samtidigt kompetent och effektiv montagehjälp.
 
 
Öpettider
Vardagar 07.00-16.00
Lunch 11.30-12.30
 
Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden!