Skandinaviska Områdesskydd använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Moms

Nyheter

 
 • 07 MAJ 2018
   

  Nya vargattacker – men så kan vi skydda våra djur

  Den senaste veckan har fler än 50 får dödats av varg på en gård i Södertälje. Vargfrågan har varit högaktuell det senaste året, liksom diskussionen kring hur vi skyddar oss bäst. Där några röster kräver skyddsjakt menar andra att ordentliga stängsel löser skyddsfrågan, och i vissa fall har du rätt till bidrag för rovdjursavvisande stängsel för att hålla vargen borta.
   
   
 • 13 DEC 2017
   

  15% på smidesstaket, smidesgrindar & smidesräcken!

  Vi firar vintern med ordentlig rabatt på hela smidessortimentet. Beställ ditt smidesräcke, smidesgrind eller smidesstaket före den 7e januari så får du 15% på materialet.
   
   
 • 13 DEC 2017
   

  Vintermontage

  När minusgraderna förfryser fingrarna när man skrapar rutorna på bilen är det lätt att anta att stängselsäsongen är över. Så är det dock inte! Visst gör kalla händer och tjäle i marken det lite mer omständligt att montera stängsel, men med rätt teknik så går det ganska bra ändå.
   
   
 • 07 DEC 2017
   

  Gasell 2017

  Skandinaviska Områdesskydd har blivit utnämnt till ett av Sveriges Gasellföretag av tidningen Dagens Industri. Utmärkelsen går till särskilt snabbväxande företag i Sverige och priset, som delats ut sedan år 2000, ska uppmuntra företag som vågar satsa för att växa.
   
   
 • 30 NOV 2017
   

  Alla kan montera! Del 2: Vad är ett ”bra” stängsel?

  När du bestämt dig för att ett stängsel är vad som behövs ställs du ganska omedelbart inför nya frågor. För vad ÄR egentligen ett stängsel – och vilken sorts stängsel ska du satsa på? Hur skiljer du ett bra stängsel från ett med låg kvalitet? Vad ska du egentligen kunna förvänta dig av ett stängsel, vad gäller montering, underhåll, kvalitet och livslängd?
   
   
 • 27 OKT 2017
   

  Ny norm för områdesskydd tydliggör krav och förutsättningar

  Normen SSF 1087 Områdesskydd – klassning och utförande är nu antagen och finns att beställa hos SSF Stöldskyddsföreningen. Risk och behovsanalys utifrån inbrottssäkerhet ligger till grund för klassningen enligt denna norm.
   
   
 • 21 AUG 2017
   

  Alla kan montera! Del 1: vem får bygga stängsel?

  Villastängsel är ett anpassningsbart områdesskydd som passar många, men som också väcker många frågor. Måste jag vara stark och händig för att bygga stängsel? Kan stängsel monteras på alla underlag? Behöver jag bygglov? Var får jag placera stängslet? I första delen av Alla kan montera går vi igenom några av de vanligaste frågorna när du börjar planera för stängsel.
   
   
 • 19 MAJ 2017
   

  Vad är stängsel, och hur känner man igen kvalitet?

  Stängsel är för oss i branschen en ganska okomplicerad historia. Men att döma av de förfrågningar vi får varje dag är det många som upplever stängsel som allt annat än enkelt. Några frågetecken som vi ofta möter är Hur vet jag att stängslet står stadigt och inte rostar? Varför skiljer det så mycket i pris på stängsel som ser likadana ut? Och vad ÄR egentligen stängsel?
   
   
 • 24 APR 2017
   

  Tre snabba stängsel inför sommaren

  Stängsel och staket är viktigt, men många upplever det som svårt och jobbigt att montera själv. Gjutning av stolpar är kanske det som får flest personer att rygga tillbaka, men det går att få ett snyggt och funktionellt stängsel utan att gjuta.
   
   
 • 04 APR 2017
   

  Vinn ett solcellsaggregat!

  Möt våren och sommaren med ett solcellsaggregat från kvalitetsmärket Gallagher! Solcellsaggregat blir allt mer populära och modellen S20 är optimalt för stängsel på upp till 2 km.
   
   
 • 21 MAR 2017
   

  Skandinaviska Områdesskydd bygger bullerskydd åt Götenehus

  Skandinaviska Områdesskydd platsbygger ett 300 meter långt bullerskydd med glaspartier åt Götenehus, invid deras nybyggda bostadsområde i Ormbacka i Järfälla.
   
   
 • 15 MAR 2017
   

  Skandinaviska Områdesskydd stödjer Nattvandrarna

  - Trygghet är vår kärnfråga och den delar vi med Nattvandrarna, säger Jimmy Ekman, VD på Skandinaviska Områdesskydd. Sedan början av året är företaget stolt sponsor för Nattvandrarna.
   
   
 • 08 MAR 2017
   

  Anna: ”Bra stämning på arbetsplatsen är viktigare än det mesta”

  På internationella kvinnodagen pratar vi om olikheter och trivsel med Anna, som jobbar med lantbruksprodukter på Skandinaviska Områdesskydd.
   
   
 • 14 DEC 2016
   

  Nu är nya e-butiken här!

  Stängselbutiken har fått ny kostym lång och trogen tjänst. Nu är sidan responsiv och säkrad med SSL-kryptering.
   
   
 • 11 JUL 2016
   

  Ny norm för områdesskydd på väg

  SSEF Sveriges stängselentreprenörer och SSF Stöldskyddsföreningen har inlett ett samarbete för att ta fram en ny norm för fysiskt områdesskydd.
   
   
 • 08 APR 2016
   

  Leasing för företag i Stängselbutiken

  Äntligen kan vi erbjuda företag förmånlig leasing av många av våra produkter.
   
   
 • 15 DEC 2015
   

  Glasräcken i Stängselbutiken

  Nu har vi inlett samarbetet med världsledande Q-railing.
   
   
 • 06 NOV 2015
   

  Vi är ett Superföretag!

  Skandinaviska Områdesskydd har utsetts till Superföretag av Veckans Affärer och Bisnode.
   
   
 • 06 NOV 2015
   

  Skandinaviska Områdesskydd utsett till Gasellföretag

  Skandinaviska Områdesskydd har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri.
   
   
 • 03 AUG 2015
   

  Fyndhörna

  Fyndhörna! Nu kan ni köpa returer och transportskadat material till kraftigt rabatterade priser i vår fyndhörna.
   
   

Montagehjälp

 
Vi kan hjälpa dig att montera! Bland våra kunder återfinns allt ifrån privatpersoner och bostadsrättsföreningar till kommuner och byggföretag. Hos oss är alla välkomna och inget jobb är för stort eller för litet. Läs mer och begär en kostnadsfri offert idag.
 
 
 
Vi är en rikstäckande leverantör av produkter med hög kvalitet erbjuder samtidigt kompetent och effektiv montagehjälp.
 
 
Öpettider
Vardagar 07.00-16.00
Lunch 11.30-12.30
 
Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden!