Skandinaviska Områdesskydd använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Moms

Vi är ett Superföretag!

 
Skandinaviska Områdesskydd har utsetts till Superföretag av Veckans Affärer och Bisnode.
 
Mindre än 1% av Sveriges företag klarar de hårda kraven, och vi är alltså ett av de 442 företagen som finns med på listan som blev offentlig igår. Försäljningstillväxt väger tungt bland kriterierna, men det räcker inte med ett eller två bra år. För att kvala in måste företaget kunna visa upp god tillväxt under minst fyra år. Uthållig vinst, avkastning och skuldsättning är andra grenar där företagen måste klara kvalgränsen, och för rättvisans skull jämförs också varje företag med sin bransch. Vi är förstås stolta över utmärkelsen och känner oss ännu mer sporrade att fortsätta förbättra och utveckla vår verksamhet ännu mer.
 
 
 
 

Montagehjälp

 
Vi kan hjälpa dig att montera! Bland våra kunder återfinns allt ifrån privatpersoner och bostadsrättsföreningar till kommuner och byggföretag. Hos oss är alla välkomna och inget jobb är för stort eller för litet. Läs mer och begär en kostnadsfri offert idag.
 
 
 
Vi är en rikstäckande leverantör av produkter med hög kvalitet erbjuder samtidigt kompetent och effektiv montagehjälp.
 
 
Öpettider
Vardagar 07.00-16.00
Lunch 11.30-12.30
 
Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden!