Skandinaviska Områdesskydd använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Moms

Vinn ett solcellsaggregat!

 
Möt våren och sommaren med ett solcellsaggregat från kvalitetsmärket Gallagher! Solcellsaggregat blir allt mer populära och modellen S20 är optimalt för stängsel på upp till 2 km.
 

Vi lottar ut ett aggregat av modell S20, som är det optimala mobila aggregatet för korta stängsel (< 2 km). Aggregatet kommer med ett uppladdningsbart batteri och en solcellspanel. S20 installeras enkelt och snabbt och är mycket lämpat att transportera.

Vill du vara med och tävla? Då gör du så här:

Leta upp oss på Facebook och/eller Instagram. På Facebook heter vi Stangselbutiken och på Instagram finns vi under namnet Skandinaviskaomradesskydd. Följ oss där!

Leta upp tävlingen i flödet, och lämna en kommentar att du är med.

Om du gör samma sak på både Facebook och Instagram så har du dubbel vinstchans! Den sista april drar vi en vinnare bland alla som kommenterat på Facebook eller Instagram, och vinnaren meddelas på Facebook och på Instagram.

 
 
 
 

Montagehjälp

 
Vi kan hjälpa dig att montera! Bland våra kunder återfinns allt ifrån privatpersoner och bostadsrättsföreningar till kommuner och byggföretag. Hos oss är alla välkomna och inget jobb är för stort eller för litet. Läs mer och begär en kostnadsfri offert idag.
 
 
 
Vi är en rikstäckande leverantör av produkter med hög kvalitet erbjuder samtidigt kompetent och effektiv montagehjälp.
 
 
Öpettider
Vardagar 07.00-16.00
Lunch 11.30-12.30
 
Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden!