Moms
Start / Offert

Tack, din offertförfrågan har mottagits.

 

Vad händer nu?

Inom 1-5 arbetsdagar kommer vi att skicka dig en fullständig offert som baseras på uppgifterna du lämnade i formuläret. Behöver vi kompletterande information kommer vi ta kontakt med dig direkt via e-post eller telefon.
Om ni väljer att acceptera vår offert kommer vi vanligtvis ut och går igenom arbetet på platsen tillsammans med er. Vår handläggare avgör om avsyning av arbetsplatsen är nödvändig, för mindre projekt behövs som regel ingen avsyning om inte försvårande montageförutsättningar föreligger. 


Om vi åtar oss att utföra projektet gäller det skriftligt avtalade priset oavsett om vår representant avsynat platsen eller inte under förutsättning att de uppgifter ni lämnat i offertunderlaget är korrekta och att monterings-anvisningarna är uppfyllda. Om era uppgifter skulle visa sig vara uppenbart felaktiga kommer vår personal att informera er om detta innan vi påbörjar arbetet samt om den merkostnad eller kostnadsminskning det innebär.

Påbörjade arbeten debiteras enligt avtalat pris, inga dolda kostnader.

 

Montagehjälp

 
Vi kan hjälpa dig att montera! Bland våra kunder återfinns allt ifrån privatpersoner och bostadsrättsföreningar till kommuner och byggföretag. Hos oss är alla välkomna och inget jobb är för stort eller för litet. Läs mer och begär en kostnadsfri offert idag.
 
 
 
Vi är en rikstäckande leverantör av områdesskydd, med kompetent och effektiv montagehjälp.
 
Skandinaviska Områdesskydd är ISO-certifierade enligt ISO9001 (kvalitet), ISO14001 (miljö) samt ISO45001 (arbetsmiljö).
 
 
Öppettider
Vardagar 07.00-16.00
Lunch 11.30-12.30
Avvikande öppettider 2023
 
Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden!