Moms
Start / Villkor / Personuppgifter

Hantering av personuppgifter

 
Hantera köp
Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna hantera köp i något av våra system, till exempel för att administrera betalningar och leverera beställda varor. Utan de uppgifter som vi efterfrågar kan vi inte hantera ditt köp.
De uppgifter vi samlar in är ditt namn och personnummer, adress och e-postadress samt orderuppgifter (artiklar och belopp). Dessa uppgifter är helt nödvändiga för att uppfylla vårt avtal med dig, och vi sparar dem enligt bokföringslagen i sju år. Vi behöver dem också för att kunna hantera eventuella reklamations- eller garantiärenden.
 
Besvara förfrågningar
Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna besvara förfrågningar från dig, till exempel om du ber om en offert eller kontaktar kundservice.
De uppgifter vi samlar in är ditt namn, dina kontaktuppgifter, eventuellt en adress och din förfrågan. Dessa uppgifter behöver vi för att kunna erbjuda dig en bra kundservice och besvara dina förfrågningar. Vi sparar dina uppgifter i maximalt ett år för att kunna tillgodose såväl vårt som ditt intresse av bra kundservice, men du kan även innan ett år har gått begära att vi raderar dina uppgifter.
 
Tillhandahålla nyhetsbrev
Vi behandlar dina personuppgifter för att tillhandahålla vårt nyhetsbrev, vilket vi skickar några gånger om året för att kunna ge bra kundservice genom att sprida information, och ge dig som kund kunskap och förmånliga erbjudanden.
De uppgifter vi använder är ditt namn och din e-postadress. Det är bara när du genomfört köp som dina uppgifter används, och du kommer bara att få erbjudanden från oss - aldrig från andra företag som vi samarbetar med. Du kan enkelt avregistrera dig genom en länk som finns i alla nyhetsbrev. Vi sparar dina uppgifter tillsvidare eller tills du avregistrerar dig för nyhetsbrevet eller själv begär att dina uppgifter raderas.
 
Försvara, fastställa och utöva rättsliga anspråk
Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna försvara, fastställa och utöva rättsliga anspråk, till exempel för att hantera ett krav eller en rättsprocess.
De uppgifter vi sparar är dina identitetsuppgifter, dina kontaktuppgifter, dina orderuppgifter och eventuell adekvat korrespondens. Vi sparar dina uppgifter som minst under en period om 36 månader efter genomfört köp, men tiden påverkas av eventuella garantiåtaganden eller om det kan anses nödvändigt för att hantera ett krav. Uppgifter som behövs för bokföring sparas enligt bokföringslagen i sju år.   

Montagehjälp

 
Vi kan hjälpa dig att montera! Bland våra kunder återfinns allt ifrån privatpersoner och bostadsrättsföreningar till kommuner och byggföretag. Hos oss är alla välkomna och inget jobb är för stort eller för litet. Läs mer och begär en kostnadsfri offert idag.
 
 
 
Vi är en rikstäckande leverantör av områdesskydd, med kompetent och effektiv montagehjälp.
 
Skandinaviska Områdesskydd är ISO-certifierade enligt ISO9001 (kvalitet), ISO14001 (miljö) samt ISO45001 (arbetsmiljö).
 
 
Öppettider
Vardagar 07.00-16.00
Lunch 11.30-12.30
Avvikande öppettider 2024
 
Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden!