Skandinaviska Områdesskydd använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Moms
Välj typ av kund:

(exkl. moms)

(inkl. moms)

RB004 Renemo

RB004
Klassiskt reflekterande bullerplank med plåttak. Impregnerat eller obehandlat/målat. Säljs endast med montage!
NULL
Beställningsvara, 5-6 veckor
Fraktpris efter order (Visa villkor)
 
RB004 RenemoRB004 RenemoRB004 RenemoRB004 RenemoRB004 Renemo
  • RB004 Renemo
  • RB004 Renemo
  • RB004 Renemo
  • RB004 Renemo
  • RB004 Renemo
Produktbeskrivning
Bullerskyddet Renemo är en klassisk plank-modell med 22x120 mm virke. Planket är helt slätt och den bockade plåten på toppen bryter av och markerar höjdskillnader samtidigt som den ger ett gediget intryck och förlänger livstiden. Planket finns att få i tryckimpregnerat virke, slamfärgsmålat eller fasadfärgsmålat i valfri färg. 
 
Renemo är ett reflekterande bullerskydd med hårda ytor som stöter bort buller på ett sätt som gör närområdet markant tystare. Planket kan sägas skapa en ljudskugga samtidigt som ljuden från bullerskyddet reflekteras. 

Vi bygger våra bullerskydd i höjder mellan 1200 och 3000 mm som standard, med en kärna av 100 mm stenull och fasader av trä. Med rätt skydd och underhåll behåller planket sin funktion i många år. I nedre delen av planket finns den största skaderisken, och därför använder vi oss av rötbeständig, 12 mm tjock minerit. Direktgjutna varmförzinkade stålstolpar 90x90mm garanterar raka stolpar år efter år, och bockad plåt skyddar plankets ovansida och och ökar livslängden. 
 
Den här produkten kan du bara köpa tillsammans med montage av Skandinaviska Områdesskydd. Om du lägger varan i din varukorg kommer vi att kontakta dig för fler uppgifter och därefter lämna en offert. Köpet är inte bindande innan offerten har godkänts.  

Begär en kostnadsfri offert på Renemo här!  

Specifikation
Stolpar: 90x90-3mm VFZ - cc2000mm (Alt: 90x90-6mm VFZ stolpe)
Reglar: 45x95mm & 22x45mm 
Vinkeljärn: 45x90mm galvaniserat
Tak: Bockad takplåt (standard: svart, finns att få i andra färger)
Panel: 22x120 mm virke
Fästdetaljer: Träskruv, popnit, montageskruv, vinkeljärn (rostbehandlat)
Fundament: Direktgjuten betongplint, 300x800-1200 mm beroende på höjd
Markskiva: Mineritskiva 12mm
Yta: Tryckimpregnerad, Slamfärgsmålad (valfri färg) eller Fasadfärgsmålad (valfri färg)
Montage

Den här produkten kan du bara köpa med montage av oss, och vi lämnar fem års montagegaranti på alla projekt.

Bullerskydd måste tåla hård belastning: från vind, passerande fordons lufttryck, snöröjning, stenskott och påkörning. Grundläggningen är viktig, och avstånden mellan grundläggningspunkterna måste vara stora utan att vara för stora. Ett vanligt plank har stolpar på 2-5 meters avstånd. Vi använder betongplintar som fundament, i vilka stolparna gjuts fast och sedan täcks med ett regelverk av trä. Den nedre delen av bullerskyddet måste sluta tätt mot marken för att inte minska plankets ljuddämpande funktion. Panelen måste sitta minst 30 cm ovanför marken och vara av sådant material att det kan ta upp förskjutningar av tjäle.

Begär en kostnadsfri offert på Renemo här!  

RB004 Renemo

RB004
Klassiskt reflekterande bullerplank med plåttak. Impregnerat eller obehandlat/målat. Säljs endast med montage!
NULL
Beställningsvara, 5-6 veckor
Fraktpris efter order (Visa villkor)
 
 
 
Fraktvillkor
När du lagt din beställning tar vi kontakt med dig och ger ett pris för frakten. Din beställning är inte bindande och du kan välja att stryka din order om du inte är nöjd med fraktpriset. Du kan också välja att hämta din beställning på vårt lager.

Montagehjälp

 
Vi kan hjälpa dig att montera! Bland våra kunder återfinns allt ifrån privatpersoner och bostadsrättsföreningar till kommuner och byggföretag. Hos oss är alla välkomna och inget jobb är för stort eller för litet. Läs mer och begär en kostnadsfri offert idag.
 
 
 
Vi är en rikstäckande leverantör av produkter med hög kvalitet erbjuder samtidigt kompetent och effektiv montagehjälp.
 
 
Öpettider
Vardagar 07.00-16.00
Lunch 11.30-12.30
 
Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden!