Skandinaviska Områdesskydd använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Moms

Kulräcke Flex Handledaravslut

KR02-007
Handledaravslut till kulräcke Flex.
NULL
Beställningsvara, 3-4 dagar
Fraktpris efter order (Visa villkor)
 
Kulräcke Flex HandledaravslutKulräcke Flex Handledaravslut
  • Kulräcke Flex Handledaravslut
  • Kulräcke Flex Handledaravslut
Produktbeskrivning
Kulräcke Flex är ett lättmonterat och flexibelt räcke för offentliga miljöer. Dess flexibilitet gör att det kan monteras i trappor, sluttningar och ojämn terräng.
 
Stolparna har Ø 76 mm alternativt Ø 48 mm, höjd 1400 mm. Handledare Ø 48 mm finns i längder om 2, 4 och 6 meter som kan monteras enkelt eller dubbelt. Räcket har förborrade hål för handledarkroken, vilket gör det enkelt och snabbmonterat.

Specifikation

Material: stål

Rostskydd: Varmförzinkat och pulverlackat som standard 

Montage
Kulräcke är lättmonterat och flexibelt även i sluttande terräng. Stolparna kan gjutas fast eller monteras i markfundament. Handledarhylsorna monteras med medföljande självgängande skruv. Vi kan hjälpa dig med montaget - begär en kostnadsfri offert här!

Kulräcke Flex
Handledaravslut

KR02-007
Handledaravslut till kulräcke Flex.
NULL
Beställningsvara, 3-4 dagar
Fraktpris efter order (Visa villkor)
 
 
 
Fraktvillkor
När du lagt din beställning tar vi kontakt med dig och ger ett pris för frakten. Din beställning är inte bindande och du kan välja att stryka din order om du inte är nöjd med fraktpriset. Du kan också välja att hämta din beställning på vårt lager.

Montagehjälp

 
Vi kan hjälpa dig att montera! Bland våra kunder återfinns allt ifrån privatpersoner och bostadsrättsföreningar till kommuner och byggföretag. Hos oss är alla välkomna och inget jobb är för stort eller för litet. Läs mer och begär en kostnadsfri offert idag.
 
 
 
Vi är en rikstäckande leverantör av produkter med hög kvalitet erbjuder samtidigt kompetent och effektiv montagehjälp.
 
 
Öpettider
Vardagar 07.00-16.00
Lunch 11.30-12.30
 
Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden!