Moms

Servicebilen: vi lagar ditt staket

 
Vår servicebil hjälper dig att laga ditt staket. Vi utför stängselreparationer som att byta stolpar och sträcka nätet, röjer stängsellinjen och byter grindlås. Servicebilen har korta ledtider och kan ofta vara på plats snabbt. 

Stängselreparationer eller röjning?

Har ditt stängsel eller staket fått plogskador eller på annat sätt skadats? Det är förstås viktigt att snabbt laga staket och stängsel som skadats och då kan vår servicebil vara en effektiv lösning. Servicebilens montörer lagar stängsel, byter stolpar och grindlås, sträcker stängselnät, och reparerar plogskador. När stängsellinjen behöver röjas från träd, sly och annan växtlighet kan våra servicemontörer göra jobbet snabbt och effektivt. 

Boka servicebilen

Servicebilens montörer jobbar oftast löpande på timme och vi ger dig alltid en offert innan, med uppskattad tidsåtgång. Vi har med allt material och utför jobbet effektivt och med hög kvalitet enligt SSEF svensk standard. Du kan boka servicebilen genom att fylla i formuläret nedan. Därefter blir du kontaktad av oss och vi bokar dag och tid. 
 
montera stängsel.jpgservicebilen 1.jpglaga staket.jpgreparera grind.jpgstängselreparation.jpgstaketreparation.jpg
  • montera stängsel.jpg
  • servicebilen 1.jpg
  • laga staket.jpg
  • reparera grind.jpg
  • stängselreparation.jpg
  • staketreparation.jpg
 

Montagehjälp

 
Vi kan hjälpa dig att montera! Bland våra kunder återfinns allt ifrån privatpersoner och bostadsrättsföreningar till kommuner och byggföretag. Hos oss är alla välkomna och inget jobb är för stort eller för litet. Läs mer och begär en kostnadsfri offert idag.
 
 
 
Vi är en rikstäckande leverantör av områdesskydd, med kompetent och effektiv montagehjälp.
 
Skandinaviska Områdesskydd är ISO-certifierade enligt ISO9001 (kvalitet), ISO14001 (miljö) samt ISO45001 (arbetsmiljö).
 
 
Öppettider
Vardagar 07.00-16.00
Lunch 11.30-12.30
Avvikande öppettider 2022
 
Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden!