Moms
Start / Referenser / Historia

Vår historia!

 
Skandinaviska Områdesskydd AB startades 2005 med en vision om att kunna erbjuda Sveriges bredaste sortiment av stängsel, staket och grindar. Nio år senare kan vi konstatera att vi har uppnått vårt urspungsmål, men vår vision har precis som företaget vuxit med åren. Idag är vi en komplett totalleverantör av stängsel, nät, stolpar, staket, grindar, automatik och bullerskydd men vi letar ständigt efter nya kvalitéts produkter att erbjuda våra kunder.
 
 
 
Vi är stolta över att ha levererat våra produkter och tjänster till såväl privatpersoner, ideella föreningar, djurparker och små förskolor likväl som de största byggbolagen, kommuner, ambassader och statliga institutioner och allt däremellan.
 

Hos oss är verkligen alla kunder lika viktiga, oavsett storlek!

 
 
Vi vågar faktiskt påstå att vi sedan starten bidragit till att driva den svenska marknaden för områdesskydd framåt vad gäller nya produkter och tjänster.
 
Det roliga är att arbetet bara är påbörjat, vi har massor med uppslag att arbeta vidare på och vi kommer även fortsättningsvis hålla våra konkurrenter på tårna med innovativa produkter och lösningar som dom kommer göra sitt bästa för att kopiera.
 
Vi kommer precis som när vi började fortsätta hålla samma höga kvalité och erbjuda branschens längsta garantitider avsende såväl material som utförda arbeten. Vi vill visa oss själva och våra kunder att hög kvalité kan uppnås genom strukturerade och effektiva lösningar istället för höga priser.
Vårt mål är att bli det enda logiska valet när våra produkter efterfrågas...
 

Montagehjälp

 
Vi kan hjälpa dig att montera! Bland våra kunder återfinns allt ifrån privatpersoner och bostadsrättsföreningar till kommuner och byggföretag. Hos oss är alla välkomna och inget jobb är för stort eller för litet. Läs mer och begär en kostnadsfri offert idag.
 
 
 
Vi är en rikstäckande leverantör av områdesskydd, med kompetent och effektiv montagehjälp.
 
Skandinaviska Områdesskydd är ISO-certifierade enligt ISO9001 (kvalitet), ISO14001 (miljö) samt ISO45001 (arbetsmiljö).
 
 
Öppettider
Vardagar 07.00-16.00
Lunch 11.30-12.30
Avvikande öppettider 2024
 
Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden!