Moms
Start / Våra tjänster

Våra tjänster

 

Montage av stängsel, staket och grindar

 
Skandinaviska områdesskydd är ett av Sveriges större företag inom områdesskydd. Vi monterar stängsel, staket, bullerplank och grindar åt privatpersoner, föreningar, företag och offentliga verksamheter. 
 
 

Installation av automatiska grindar och bommar

 
Rätt automatik för grindar och bommar är en viktig del i att skapa effektiva tillträdeslösningar. Vi utför nyinstallationer av automatiska bommar och grindar, utför service och reparationer samt erbjuder förmånliga serviceavtal.
 
 

Altansnickeri

 
Vi bygger altaner, trädäck och uteplatser. Tack vare bra inköpskanaler och pålitliga kvalitéts leverantör kan vi erbjuda altanbyggnationer utöver det vanliga. Vi löser allt, altan, räcken, förvaring och belysning med mera. Kontakta oss för mer information.
 
 

Specialtillverkning i stål

 
Vi har ett stort nätverk av tillverkare runtom i världen inom ståltillverkning, vi kan hjälpa er med kostnadseffektiva lösningar oavsett material och volymer. Vi gör serieproduktioner i svartstål, varmförzinkat och rostfritt som uppfyller de standarder som efterfrågas av våra kunder.
 

Montagehjälp

 
Vi kan hjälpa dig att montera! Bland våra kunder återfinns allt ifrån privatpersoner och bostadsrättsföreningar till kommuner och byggföretag. Hos oss är alla välkomna och inget jobb är för stort eller för litet. Läs mer och begär en kostnadsfri offert idag.
 
 
 
Vi är en rikstäckande leverantör av områdesskydd, med kompetent och effektiv montagehjälp.
 
Skandinaviska Områdesskydd är ISO-certifierade enligt ISO9001 (kvalitet), ISO14001 (miljö) samt ISO45001 (arbetsmiljö).
 
 
Öppettider
Vardagar 07.00-16.00
Lunch 11.30-12.30
Avvikande öppettider 2023
 
Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden!