Skandinaviska Områdesskydd använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Moms

Integritetspolicy

 
Vi värnar om den personliga integriteten, och våra kunder ska känna sig trygga när de anförtror oss sina personuppgifter. Vi behandlar ett minimum av personuppgifter, och bara för att kunna fullfölja det avtal som ett köp eller en förfrågan hos oss innebär. Ta en minut och läs igenom vår integritetspolicy!
 
Ansvar och rättigheter
Vi på Skandinaviska Områdesskydd och Stängselbutiken strävar efter att upprätthålla högsta möjliga standard beträffande skyddet av personuppgifter och personlig integritet. Vi gör vårt yttersta för att dina personuppgifter hanteras på säkrast möjliga sätt både i våra interna system och vid valet av tjänsteleverantörer. I samband med att du första gången lämnar dina personuppgifter till oss får du information om vem som är ansvarig för behandlingen samt för vilka ändamål personuppgifterna behandlas. Informationen finns i våra köpvillkor, som finns lätt tillgängliga såväl före som efter ett köp hos oss. 
 
Du har alltid rätt att kostnadsfritt och på egen begäran få reda på vilka uppgifter vi har sparade om dig, och för vilket ändamål vi har dem. Vi rättar självklart uppgifter som är felaktiga, och kan, om inga lagliga hinder finns, radera dem på din begäran.

Här kan du se hur vi använder dina personuppgifter mer exakt. 
Frågor om vår hantering av personuppgifter kan ställas via epost till info@skandinaviska.nu.
 
Insamling av personuppgifter och samtycke 
Vi erhåller uppgifter som klassas som personuppgifter när du
- Handlar något i vår e-handel
- Skickar en förfrågan via vårt offertformulär på www.skandinaviska.nu eller www.stangselbutiken.se
- Begär en offert via epost, telefon eller vid besök
- Surfar på vår sida www.stangselbutiken.se och samtidigt godkänner användandet av cookies 

Med personuppgift avses all slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person som är i livet. Den typ av personuppgifter som vi samlar in handlar om att vi ska kunna fullfölja vår del i det avtal som ett köp, eller en förfrågan, innebär, och det handlar då om personnummer, namn och kontaktuppgifter som adress, telefonnummer och epostadress. När du godkänner våra köpvillkor vid ett köp godkänner du också att vi behandlar dina personuppgifter för de ändamål som beskrivits tidigare. På samma sätt anser vi oss ha ditt samtycke när du tar initiativet till en förfrågan, och däri lämnar uppgifter som namn och kontaktuppgifter. Om du inte accepterar vad som sägs i denna integritetspolicy ber vi dig vänligen att inte använda berörda tjänster. 
 
När du använder dig av vår e-handel samlar vi in en del information som inte är personlig, t.ex. vilken webbläsare och operativsystem du använder och IP-adressen till den dator som används vid besök på webbplatserna, men som ändå kan vara personuppgifter i lagens mening. Vi använder cookies som är utformade för att lagra information som sedan används för att identifiera dig när du surfar på vår webbplats, men du har alltid möjlighet att förhindra användandet av cookies genom att ändra inställningen i din webbläsare. En cookie är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att spara på din dator, och kort sagt har de som uppgift att ge dig som besökare tillgång till olika funktioner. Vill du inte godkänna användandet av cookies avböjer du det enkelt genom att klicka ”nej” på frågan som dyker upp när du besöker vår webbsida.
 
Tillgång till personuppgifter
Vi sparar dina uppgifter så länge det är nödvändigt utifrån lagkrav eller för att fullgöra våra åtaganden gentemot dig i det enskilda fallet. Det kan till exempel handla om garantiåtanganden. Dina uppgifter sparas aldrig längre än vad som är tillåtet enligt gällande personuppgiftslagstiftning. Så få personer som möjligt på Skandinaviska Områdesskydd ska ha tillgång till dina personuppgifter, och de överförs aldrig till någon utanför företaget utan att ett särskilt avtal finns oss emellan för reglering av sekretess och säkerhet. Det kan då handla om fraktbolag eller externa montageföretag, vilka behöver vissa uppgifter för att fullfölja sina uppdrag, och det är vi fortfarande vi som ansvarar för behandlingen och kan svara på eventuella frågor om den. Du når oss enklast med frågor kring personuppgifter på info@skandinaviska.nu.
 

Montagehjälp

 
Vi kan hjälpa dig att montera! Bland våra kunder återfinns allt ifrån privatpersoner och bostadsrättsföreningar till kommuner och byggföretag. Hos oss är alla välkomna och inget jobb är för stort eller för litet. Läs mer och begär en kostnadsfri offert idag.
 
 
 
Vi är en rikstäckande leverantör av produkter med hög kvalitet erbjuder samtidigt kompetent och effektiv montagehjälp.
 
 
Öpettider
Vardagar 07.00-16.00
Lunch 11.30-12.30
 
Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden!